Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 16. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu püüdlused põrkuvad justkui vastu seina, väsid ja heitud kiiresti. Pärastlõunane aeg on hea mõttetöö tegemiseks kui karjäärialasteks läbirääkimisteks ja muudatusteks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Asjaliku töö tegemise päev. Pigem tegutse üksinda – teistega on keeruline samale lainepikkusele saada, nende liigne kriitilisus kahandab tunduvalt su tegutsemislusti.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On häireid info liikumises. Võimalik, et sa ei saa õigeaegselt tööks vajalikku teavet, mistõttu teed midagi valesti ja pead pärast kõik uuesti ümber tegema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päevakorda võivad tõusta teemad, mis puudutavad suguvõsa rahaasju. Nii ühisvara kui pärandi teemadel tasub mõelda, uurida seda, mida on teinud varasemad põlvkonnad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üks on see, mida sa teha tahaksid, hoopis teine aga see, mida tegema pead. Mida kiiremini tüütute toimetustega ühele poole saad, seda rutem saad meeldivate asjade kallale asuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind võib haarata ebakindlus, halvemal juhul isegi enesehaletsus. Ehk oled tõesti mingi vea teinud, kipud selle pärast liigselt põdema ja ennast süüdistama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõttetöö ja asjaajamine sujub kenasti. Ennelõunal hoidu aga raha- ja äriasjade ajamisest. Siis võivad tekkida tagasilöögid, pärast mida on juba raskem end uuesti kokku võtta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui lased mõtteil minevikku libiseda, siis tuju langeb. Leiad meenutamiseks midagi haiget tegevat. Ehk oled kunagi teinud mingi vea, mida ei saa enam parandada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui ärkad kallima kaisus, võivad varased hommikutunnid tuua sensuaalse seksuaalse elamuse, mille mõju lummas uneled pool päeva. Nii on elu ilus!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tee tööd, keskendu sellele. Ära lase oma mõtteid ekslema! Pole vaja oma peas kedrata ühiskondlike probleemide temaatikat – see võib sind närvi ajada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Armastuse teema on sulle kõige tähtsam, suhted kallimaga on üsna segased. Eriti juhul, kui sa talle asu ei anna ja aina igasugu probleemidest rääkima kipud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea aeg pooleliolevate toimetuste lõpule viimiseks, päris uut projekti poleks aga mõistlik isegi mitte üritada tööpäeva jooksul käima lükata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav isiklik aastaring pakub häid võimalusi mitmel rindel. Edu aluseks on iseenda tundmine ja suutlikkus tunnistada minevikus tehtud vigu, õppida varasemast kogemusest. Aeg soosib äritegevuse laiendamist ning rahavoogude suurenemist. Stabiilsed peresuhted tagavad tasakaalu ja õnne.