Harvey Weinstein 24. veebruaril Manhattani kohtusse saabumas. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
15. juuni 2020, 16:00

Harvey Weinsteini deformeerunud peenise saladus on paljastatud

Vägistamise eest 23 aastaks vangi mõistetud Harvey Weinsteini kohtuprotsessil ilmnes, et häbistatud filmimoguli suguti on veidra kujuga. New York Posti teatel on viimaks leitud seletus, mis häda Weinsteini vaevab.

Vanity Fairi endise peatoimetaja uudiskirja Digital News Weekly Airmail teatel on Weinstein põdenud eluohtlikku bakteriaalnakkust nimega Fournier' gangreen, mis võib tabada keskealisi mehi ja suhkruhaigeid. Ka Weinstein on suhkruhaige. Bakter kasutab organismi sisenemiseks suguelundeil olevat haava või kriimustust ning kandub verre. Mõni patsient vajab naha siirdamist, ent äärmuslikumatel juhtumitel nagu Weinsteini puhul tuleb munandid lõikusega eemaldada.

Weinsteini deformatsioon tuli ilmsiks, kui teda vägistamises süüdistanud näitlejanna Jessica Mann rääkis protsessil, et tundis Harveyle kaasa, kui tema otsekui põletushaavadest armistunud suguelundeid nägi. Esmapilgul näinud Mannile, et Weinstein võib olla lausa hermafrodiit. New Yorgi vägistamisprotsessi vandekohtunikele näidati ka fotosid Weinsteini suguelunditest.  

Üks haiguse kõrvalnähtusid on erektsioonihäired. Weinsteini assistentidel tuli oma bossile korduvalt tuua Caverjecti-nimelist ravimit, mida süstitakse enne seksuaalvahekorda otse peenisesse ja mis võib erektsiooni tekitada.