Õhtulehe horoskoobid
14. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 15. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tööasjade ajamine õnnestub nüüd kenasti – oled tasakaalukam ning arvestad ka teiste vajadustega, nii on kergem kolleegide ja klientidega ühist keelt leida. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üldjoontes tunned end hästi, kuid kodune õhkkond võib pisut pingeline olla. Lähtud eelkõige iseenda vajadustest, vaevumata süvenema sellesse, mida teised sult ootavad. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled süvenemisvõimeline, omandad uut infot kiiresti. Õpitu jääb hästi meelde ning oskad sellest ka vajalikke järeldusi teha, teadmisi praktikas kasutada. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hommikul oled sõiduvees, alustad optimistliku õhinaga uusi ettevõtmisi ja need õnnestuvad justkui mängeldes. Tasub aga arvestada, et mida aeg edasi, seda enam su hoog raugeb. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Isegi kui oled oma ideedes väga kindel, hoidu neid toore jõuga teistele peale surumast. Mõttetu jõuvõtete kasutamine midagi head ei too, küll aga tekitab sinu suhtes vastuseisu.

Neitsi
23. august – 22. September

Üksinda olemist sa praegu ei kannata, sulle on väga oluline kaaslastega hästi läbi saada. Armuasjus kipud liiga sinisilmne olema. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul võib küll häid ideid olla, ent nende elluviimiseks ei ole praegu parim aeg. Kui väga aktiivne oled, võib tekkida peaga vastu seina jooksmise tunne.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui tunned, et kedagi armastad, tegutse selle nimel, et temaga koos olla. Kahtlused, kõhklused ja teadmatus tuleviku suhtes ei tee seda küll teab mis kergeks. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Kannata pisut oma rahaasju puudutavate otsuste tegemisega. Kuigi tunned, et tead täpselt, mida tahad, on mõistus siiski emotsioonidest varjutatud. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et keegi väga osav suhtleja määrib sulle mett mokale, tema eesmärk on aga sult raha välja pumbata. Suurte summadega tehinguid pole mõtet teha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Proovi keskenduda faktidele, ära otsi teiste sõnade ja käitumise tagant varjatud tähendust, ära ürita iga juhtumit keerukalt tõlgendada. Maailm on lihtsam, kui sulle praegu paistab.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tegelemine sellega, mis sulle rõõmu ja rahuldust pakub, avardab su maailmapilti ning viib sind kokku inimestega, kes sulle kasulikuks osutuvad.

Sünnipäevalapsele 

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal on raha teenimine üks su peamisi eesmärke. Kui oled loominguline ja nutikas ning julged eksperimenteerida, siis on ka edu loota. Suhete vallas on olukord muutlik. Vajad tavapärasest rohkem vabadust ning kui armastatu sind piirata püüab, võib sind haarata põgenemiskihk.