Kuningliku pere tähtsaimate liikmete 2020. aasta uusaastaportree. Foto: GEORGE ROGERS/SIPA
Inimesed
14. juuni 2020, 12:00

Nõnda vormitakse prints George'ist tulevast kuningat!

Kuueaastane prints George on Briti troonipärimisjärjekorras oma vanaisa prints Charlesi (71) ja isa prints Williami (37) järel kolmandal kohal. Väikest poissi suunatakse juba tasahilju tulevase rolli poole.

Ajalehe Express teatel on prints William ja hertsoginna Catherine George'ile tulevasest valitsejarollist rääkinud. "Aga ainult sellisel tasandil, mida laps mõista suudab. Nad ei taha talle survet avaldada."

Prints George teab, et teda ootab eriline tulevik ja temast võib kunagi kungas saada, räägibad õukonna allikad. Prints William ja ta naine on poja suunamisel abiks võtnud muinasjuturaamatuid. "Ja William on George'ile seletanud, mida tähendab olla kuningliku pere liige."

George'i noorem õde, viieaastane printsess Charlotte teab samuti, et ta kuulub kuninglikku perre ning peab oma rollile kohaselt käituma. Ta on omandanud viisakad maneerid ning paistab tähelepanu nautivat. Prints George ilmutab aga inimeste vastu huvi ja püüab nendega kontakti saavutada. Nende väikevend prints Louis (2) elab praegu ilmselt veel õndsas teadmatuses, kui tähtsasse perre ta on sündinud.