Sharon Stone Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. juuni 2020, 14:29

USKUMATU LUGU: välk lennutas Sharon Stone'i köögi teise otsa!

Sharon Stone avaldab tänavu mälestusteraamatu "The Beauty of Living Twice" ("Kaks korda elamise ilu"), milles kirjeldab oma värvikat elukäiku. Hiljutises podcast'is paljastas näitlejanna ühe vapustava episoodi - teda tabas omaenda koduköögis välk.

62aastane filmidiiva rääkis podcast'is "Films To Be Buried", et täitis parajasti kraani juures triikraua veemahutit, kui teda tabas välk. "Olin kodus. Meil oli oma kaev," vahendab Daily Mail kolme lapse ema pajatust. "Mul oli üks käsi kraanil, teine triikraual, ja kaev sai välgutabamuse ja välk tuli läbi vee üles."

"Mind tõsteti õhku ja visati köögi teise otsa vastu külmkappi," kirjeldas Stone vapustavat juhtumit. Filmitäht ei täpsustanud, kus või millal aset leidis, kuid lisas, et kaotas meelemärkuse. "Ema virutas mulle vastu nägu ja tõi mind teadvusele." Sharoni sõnul oli tema teadvuses toimunud mingi nihe. "Ma ei oska seda kirjeldada - kõik oli nii ere."

Ema Dorothy viis Sharoni arsti juurde. "EKG [elektrikardiogramm] näitas, et mu kehas oli palju elektrit. Pidin kümme päeva järjest iga päev EKG-s käima."

Stone on korduvalt surmaga silmitsi olnud. Teismelisena lõikas ta kogemata pesunööriga endale kaela - kägiveenist 1,5 millimeetri kauguselt. 2001 - 43aastaselt ja enda teada täie tervise juures olles sai Sharon raskekujulise insuldi, mis katkestas pikaks ajaks tema filmikarjääri.