Meelis Tomsoni ja Mari-Leen Albersi pere saab peagi lisaFoto: ANETE TOMING
Inimesed
12. juuni 2020, 10:16

Blogijapaar Marimell saab perelisa: poeg Hedon arvas ultrahelipilte vaadates, et see on tema

Blogijapaar Marimell ehk Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson avaldasid blogis rõõmsa sõnumi – nende perre on oodata uut last.

"Kui me Tenerifel olime, siis leidsime me end jälle teisest lapsest rääkimas. Ega see polnud esimene kord, oleme sellest umbes viis aastat rääkinud. Igal juhul võtsime vastu otsuse, et jumala eest, kui ta tahab tulla, las ta siis tuleb. Phuketi reisi ajal rääkisime sellest uuesti ja ma võtsingi plaastri ära," avaldab Albers blogis.

"Jah, meile võib õnne soovida! Täna täitus täpselt 12 nädalat ja ma imestan ise ka, kuidas ma olen suutnud vait olla ja seda teemat nii kaua skippida," sõnab ta.

Loe täispikka postitust SIIT.

Meelis Tomson sõnab Õhtulehele, et nende viieaastases pojas Hedonis uudis suuri reaktsioone ei tekitanud. "Hedon suhtus uudisesse tegelikult täiesti rahulikult. Mingit ameerikalikku reaktsiooni ei tulnud. Ta on ju ka ikkagi eestlane – tagasihoidlik. Ultrahelipilte vaadates arvas ta esiti, et see on tema vana pilt."

Pere vahetas hiljuti ka elukohta, nii et uue lapse tuleku tõttu nad suurema kodu pärast praegu muretsema ei pea. "Kuna me kolisime aasta alguses uude korterisse, mis on poole suurem kui meie vana, siis jääme kindlasti siia. Seda enam, et Hedon on siin kiiresti teiste lastega sõbraks saanud. Plaanis on hoopiski pisut uuendusi ehk n-ö värskendusremonti teha."