KismaFoto: Promomaterjal
Saund
12. juuni 2020, 08:37

KUULA | Stig Rästa tantsumuusikaprojekt Kisma avaldas uue loo

12.juuni ilmus elektroonilise tantsumuusika duo Kisma uus suvine singel "Blue Skies", kus teeb kaasa Briti lauljatar Katie Sky. Lugu on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel.

Kisma uue loo "Blue Skies" idee sai koosseisu liikme Stig Rästa sõnul alguse juba mõnda aega tagasi, kui tutvuti Inglismaa muusikute Katie Sky ja Tara Priyaga. "Aastaid tagasi toimus meie stuudios plaadifirma Universal Music laulukirjutajate laager, kus osalesid muu hulgas väliskirjutajatena Katie Sky ja Tara Priya. Kuna Downtowni stuudiod jätsid välismaa muusikutele nii hea mulje, tulid nad ka hiljem omaalgatuslikult uuesti meile külla muusikat kirjutama. Paari päeva jooksul sai üheskoos tehtud kolm lugu, millest "Blue Skies" sai valmis esimesena" räägib Stig loo valmimisprotsessist.

Koosseisu uus singel tuli välja maailmakuulsa plaadifirma Universal Musicu alt ja see on duo esimene kord koostööd teha just selle plaadifirmaga. Varasemalt on Kisma koostööd teinud hinnatud elektroonilise muusika plaadifirmadega NCS ja Spinnin' Records.

Kisma on kahest produtsendist koosnev elektroonilist tantsumuusikat viljelev duo, mille koosseisu kuuluvad muusikud Stig Rästa ja Vallo Kikas. Kooseisu edukaimaks singliks on siiani olnud  "Fingertips", millel on Spotify platvormil juba üle kümne miljoni kuulamise. Duo loodab, et ka uut singlit saadab sarnane edu ning kindlasti plaanitakse ka edaspidi teha koostööd mitmete erinevate lauljate ja laulukirjutajatega nii Eestist kui ka välismaalt.

Kuula uut lugu SIIT.