Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 14. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahad rohkem, kui sul on võimalik saada. Nii mõnigi alustatud ettevõtmine võib mõne aja möödudes taas kiiresti soiku jääda. Innukus kipub raugema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ürita lugu pidada ka neist, kellega sinu põhimõtted ja arvamused ei ühti. Püüa asjad ilma tulist vaidlust tekitamata selgeks rääkida. Kui tunned end ärritununa, lükka suhtlus edasi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei peagi kõigiga suurepäraselt läbi saama. Küll aga peaksid hoiduma emotsioonide ajel lõhkumast suhteid, mis tegelikult päris kenasti toimivad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned end uutes oludes veidi ebamugavalt. Sul pole midagi lammutada vaja, küll aga tasub vaeva näha sellega, et toimuvaga kohaneda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on lihtne teisi oma tegevuse mõttekuses veenda. Sind võetakse tõsiselt – kui nüüd midagi ära teed, saad selle eest ka tunnustuse osaliseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa hoiad oma tegevuse pigem salajas. Suhteidki üritad niimoodi arendada, et keegi seda ei märkaks, tunned hirmu kuulujuttude tekkimise ees.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole avatud ja rõõmsameelne, naerata inimestele ning küll näed – saad suhtlemisest palju positiivset energiat. Aeg on soodne nii intellektuaalsete kui armusuhete arendamiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ühtaegu vahedalt töötavad nii mõistus kui ka intuitsioon, suudad vajadusel ka ridade vahelt lugeda ning teiste tegevuse salajasemaidki motiive ja eesmärke mõista.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtted keerlevad pigem isiklike teemade ümber. Sul on vaja tunda, et seljatagune on kindel. Teadmine, et kui ka midagi nässu peaks minema, siis lähedased inimesed toetavad sind, annab sulle jõudu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemine on keerukas kunst. Kui oled liiga kõvasti oma põhimõtetes kinni, on see väga raske. Siis tundub, et teised inimesed teevad paljusid asju valesti, see häirib ja ärritab.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind võib tabada väike tagasilöök. Ära masendusse lange ja käega löö, ole sihikindel ja tegutse süsteemselt, küll siis lõpuks jõuad ka sinna, kuhu minna tahad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kaitsed on põhimõtteid lausa raevukalt. Selle asemel võiksid siiski neid analüüsida – kes teab, äkki on su võitlus mõttetu, sest seisad valede asjade eest?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval isiklikul aastal on sul tahtmist uusi asju alustada. Võtad julgelt organisaatori rolli ning kaasad teisi inimesi oma ettevõtmistesse. Igapäevane töö nõuab kannatlikkust ja distsipliini. Ehkki teel on takistusi, on sul piisavalt tahtejõudu nende ületamiseks.