Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 13. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üllatused tabavad sind tõenäoliselt töökollektiivis. Võib selguda, et keegi vastassoost kolleegidest kujutab ette, et oled temast sisse võetud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kas sind ikka päriselt huvitab püsiv suhe, või oleks see ehk sinu jaoks liiga igav? Praegu tundub, et sind köidab vastassoost isikute juures pigem salapära kui turvalisus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi saadab sulle huvitavaid signaale. Kas ta tunneb sinu võluva isiku vastu isiklikku huvi või on tal muud tagamõtted? Igatahes haistad sa, et asi ei ole päris õige.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Unistustes lendamine tuleb väga mõnusalt välja, samas on reaalset elu raske hoomata ja võid inimeste käitumist valesti tõlgendada, kui nende sõnade tagamõtet otsid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Juhul, kui tööl võetakse ette mingi ürituse korraldamine, tahad selles osaleda. Sulle tundub, et sina tead lihtsalt kõige paremini, kuidas korraldamine käib.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned vajadust üksinda olemise järele. Võid küll teistele väita, et tahad rahulikult töösse süveneda, kuid tegelik põhjus on pigem miskis muus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ühest küljest oleks kõik nagu väga kenasti, ometi tunned rahulolematust. Võimalik, et sinuga ollakse lihtsalt liiga hea ja seetõttu ei ole sul piisavalt põhjust pingutamiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Paned tulevikuplaane paika. Pärast viimaste nädalate sündmusi ja vestlusi näed kõike selgema pilguga. Sinu visioon on selge ja loogiline, näed tulevikku helges valguses.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saad huvitavaid uudiseid või kuuled põnevaid kuulujutte. Raske on aru saada, palju selles jutus üldse tõtt on, aga igatahes tekitab see huvi ja sa tahad kindlasti asja täpsemalt uurida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtled oma tegevuse kenasti läbi, ainuke häda on, et mõttes läheb kõik vägagi sujuvalt, samas kui plaane ellu viies tekib kõiksugu takistusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tõenäoline on pikem usalduslik vestlus sõbraga. Mõistate teineteist suurepäraselt isegi juhul, kui olete iseloomult erinevad ja teie elud kulgevad momendil hoopis erinevaid radu pidi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid olla väga tujukas, kergesti solvuda ja vihastudagi. Igatahes on selge see, et pead lahendusi otsima enda seest, mitte üritama teiste käitumist muuta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Marsi ja Neptuuni ühendus võib anda uude eluaastasse kaasa tugeva sisemise rahutuse ning kalduvuse emotsioonide ajel tegevusse tormata. Uusi asju alustades pead esmalt paika panema realistliku plaani. Kasuta asjatundlike ja tasakaalukate inimeste abi. Väga hästi võib õnnestuda enese väljendamine loomingu kaudu.