Triin TuulaFoto: Erakogu
Inimesed
15. juuli 2020, 11:08

Rõõmusõnum! Triin Tuula on taas lapseootel: ma ei olnud valmis, et seekord on kohe kõht ees (5)

"Emotsioone on ehk liigagi palju, aga küllap on asi hormoonides, muidu on tervisega kõik hästi. Silmad on enamuse ajast küll märjad, aga õnneks on ka see mööduv nähtus," rõõmustab ETV ilmateadustaja Triin Tuula, kes ootab teist last. 

Triinu sõnul on teise lapse ootus esimesest väga erinev. "Olin küll teadlik, et teise lapsega hakkab kõht varem välja paistma, aga ma tõesti ei olnud valmis, et seekord on kohe kõht ees. Seega lapse sünnini on veel omajagu aega," ütleb ta. 

Triinu esimesel lapsel, kaheksa-aastasel Johannesel, kes astub vanema venna rolli, on beebi üle eriti hea meel. "Ta muidugi oleks oodanud, et lapse soo "otsustamisel" on ka temal mingi sõnaõigus, aga õnneks on Johannes väga mõistlik ja arukas poiss," sõnab uhke ema. 

Ka lapse nimi uuele ilmakodanikule on juba olemas. "Laste nimed on mul olnud olemas juba üle 20 aasta. Jään kindlaks valikule, mille tegin 15aastaselt," muigab Triin.

"Kõigel siin elus on oma algus ja lõpp ja minu aeg ETVs on peagi lõppemas, nii et sügisest mind enam ekraanil ei näe. Üks etapp elust saab läbi ja eks siis paistab kuidas edasi," vastab Triin küsimusele, kui kaua teda veel ekraanil näeb. 

Õhtuleht võttis Triinuga juba juuni keskel ühendust ja uuris, kas võib teise lapse ootuse puhul õnnitleda, sest teravad silmad nägid, et naise kõht on nähtavalt paisunud. Juba siis kinnitas Triin, et õnnitlemiseks on tõepoolest põhjust.

"Tõesti on põhjust õnne soovida, aga väga vara on... mul on isegi raske seda kommenteerida, sest kõht ei tohiks mitte kuidagi paista ja öeldakse, et ei ole hea ootusest nii vara rääkida," ütles ta. "Läksin arsti juurde ja olin kindel, et mul on neli tükki kõhus. Tegelikult ikkagi üks, aga lihtsalt lapseootus paistab nii vara juba välja. Johannesega hakkas kõht poole aasta pealt paistma, aga nüüd kohe peaaegu esimesel päeval," muigas Triin.