Hannes VõrnoFoto: Karli Saul/ Ekspress Meedia
Inimesed
24. juuni 2020, 19:57

PALJU ÕNNE! Hannes Võrno sai isaks: see on imeline

Hannes Võrno teatas mõned nädalad tagasi saates "Hommik Anuga", et saab abikaasa Cordeeliaga varsti perelisa. Nüüd jagab mees ka Instagramis uuest pereliikmest pilti.

Fotol on näha, kuidas Võrno peos on uue ilmakodaniku käsi. Pildi kommentaariks kirjutati ka "Imeline!", millele Võrno vastas: "Veidi kannatust ja muutub ka Sinu kogu elu. See on imeline!"

Võrno postitas juba 10. juunil sotsiaalmeediasse ametliku isapuhkusest teavitava postituse.

"Viibin alates 10. juunist isapuhkusel," teavitas Võrno. Lapseootusest teatades ei paljastanud Võrno, kuna uus ilmakodanik sünnib. "Laps tuleb, kui on aeg. Tema valib selle hetke," sõnas Võrno saates, ega tahtnud täpsustada, mil täpselt beebi sünnib, ent vestlusest oli aru saada, et see juhtub peagi. Võrno märkis ka, et uus elu on teda rikastanud.

Kuigi Võrno ei kinnitanud Facebooki postituses, et talle võib lapse sünni puhul õnne soovida, võis eeldada, et laps on sündinud. Postituse all soovisid paljud mehele lapse sünni puhul ka õnne. 

Hannes Võrno abiellus elukaaslase Cordeelia Viikbergiga mullu septembris. Naine muutis siis ka oma perenime Võrnoks. Hiljem rääkis Hannes Võrno Kroonikale, et käis oma sõbra Urmase (peapiiskop Urmas Viilma – toim.) juures pihil. "Meil oli pikk vestlus minevikust, olevikust ja tulevikust. Just tänu sellele vestlusele ja sisemistele aruteludele, mille iseendaga olen läbi teinud, olen täna õnnelik. Olen õnnelik, et jõudsin otsuseni abielluda."

"Ma olen jõudnud sellesse faasi elus, mida kunagi bravuurikalt maha hõikasin - mees on siis küps ja valmis, kui ei pea end muuga ehtima kui abielusõrmuse ja kellaga. Olen kõigega jõudnud sinna, kus tahan olla," rääkis Võrno.