Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 11. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pooleliolevad tööd või lõpetamata jäänud suhted on suureks koormaks su südametunnistusele. Saa endast võitu – võta need ette ja vii ometi lõpule!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kohtumine vana tuttavaga võib panna sind põhjalikult mõtlema teie suhete iseloomu üle. Juurdled, mis teid seob, miks te ikka ja jälle kohtuda tahate. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päikese ja Neptuuni kvadraadi mõju võib mõtlemist hägustada. Hullemal juhul käivad tunded mõistusest kõrgelt üle. Armsama kaisus romantika nautimiseks üsna hea päev. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ettevaatust äriasjade ajamisel! Kui oled ettevaatamatu ning hindad oma võimalusi üle, saad selle eest kohe ka karistada. Pigem ära täna olulisi tehinguid ette võta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui ka pealtnäha juhib keegi teine, on jäme ots siiski sinu käes. Sina otsustad, millal ja kuidas tegevusse sekkuda. Oluline on mitte kiirustada, õige hetk tuleb ära oodata.

Neitsi
23. august – 22. september

On aeg vaadata tagasi viimase paari kuu jooksul tehtule ning seda analüüsida. Sul on küll põhjust rahuloluks, aga ometi on ka asju, mis vajavad korrigeerimist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid kohtuda mõne sõbraga, keda sa viimasel ajal paraku eriti tihti näinud ei ole. On palju meeldivat suhtlust ja häid emotsioone, tulevikuplaanide tegemiseks pole parim aeg.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on kohustusi, aga nende täitmine on raskendatud. Lihtsalt pole tahtmist! Otsid endale vabandusi ja asendustegevust, kipud vajalikke asju edasi lükkama. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Päeva jooksul saad midagi valmis, aeg on joon alla tõmmata. Sellest, kui heaks tulemusi hindad, sõltub üsnagi palju ka see, mida edaspidi ette võtad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap on võimalusi lõõgastuda seltskondlikel üritustel. Võiksid eelistada kohti, kus viibib ka inimesi, keda sa veel ei tunne, nendega suhtlemine võib ellu põnevust tuua.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Avastad, et kellegagi sõpradest on nüüd raskem suhelda, sest tema on oma elus suuremat sorti muudatuse teinud. Teil pole nüüd enam nii palju ühiseid teemasid kui varem.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa pole ainuke inimene maailmas, kes mõnel hetkel tunneb, et mitte keegi ei mõista teda ega hooli temast piisavalt. Seda on emotsionaalselt segasevõitu ajal lohutav teada. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal tuleb suhtlusele tähelepanu pöörata. Kerge on teistest valesti aru saada või ennast segaselt väljendada, niisiis tuleb iseendaga tööd teha. Loominguline töö õnnestub hästi, ent täpsust nõudvas asjaajamises vajad kannatlikku meelt ning võimalust tasakaaluka inimesega koostööd teha.