Marleen ja Kristjan Foto: Erakogu
Tele
10. juuni 2020, 15:42

„Naabrist parema“ Marleenist sai saatejuht: esimese korra kohta võib rahule jääda, kuid kindlasti on veel palju õppida

"Kuna olen alati valmis uuteks väljakutseteks ja soovin ennast täiendada, tundus see suurepärane võimalus hüpata vette, milles enne ujunud ei ole," räägib naabrisaates osalenud Marleen Aasa, kellest on saanud sarja "Naudime elu" suvine saatejuht.

"Päev pärast "Naabrist parema" suurt finaali oli postkastis kiri, kus pakuti saatejuhi kohta. Polnud veel tegelikult finaalist toibunud, aga üllatus postkastis oli positiivne. See on suur kompliment, et selline pakkumine just mulle tuli," meenutab Marleen. Naise sõnul võttis ta mõned päevad aega ja arutas seda nii "Naabrist parema" kui "Naudime elu" meeskonnaga, enne kui vastas pakkumisele jaatavalt.

Saate juhtimisega puutub Marleen kokku täiesti esmakordselt, aga tunneb, et eelnev töökogemus turunduses, müügis ja tiimijuhtimises toetab teda ka saatejuhi rollis. Lisaks andis "Naabrist parem" suurepärase kogemuse ja koolituse. "Võtan seda kui põnevat väljakutset ennast arendada. Kindlasti plaanin edasi start-up maailmas toimetada ja elukutselise saatejuhina ma hetkel veel ennast ei näe."

"Esimene võttepäev oli täiesti teistmoodi kogemus: uued kohad, uued inimesed, uus olukord, uus roll. Palju põnevust ja õppimist!" räägib naine.  

"Tänaseks oleme filminud juba kolm saadet erinevates imeilusates paikades mööda Eestimaad ja eks esimene saade oli ikka kõige uudsem ja ehk veidi ebamugavam. Iga saatega olen midagi õppinud ja loodan, et vanasõna ''harjutamine teeb meistriks'' peab ka siin paika," jääb Marleen positiivseks. "Tänu saate formaadile on võimalik palju toredaid kohti Eestimaal külastada, kus enne käinud ei ole. Pokumaa külastus oli minu jaoks üks suur positiivne üllatus! Tore on olnud see, et paljud inimesed on Naabrist Paremast ära tundnud ja rääkinud, kuidas meile kaasa elasid ning lisa uurinud. 

Esimest saadet teleekraanil on ta juba näinud ja saanud tagasisidet. "Usun, et esimese korra kohta võib rahule jääda, kuid kindlasti on veel palju õppida ja harjutada." Tagasiside on siiani olnud Marleeni sõnul positiivne ja julgustav saatega edasi minna. "Naabrisaate vägev toetajaskond saadab mind ka selles saates."

"Naabrist parem" on Marleeni sõnul andnud kindlasti hea platvormi tulevikuprojektide jaoks. "Tore on olnud see, et paljud inimesed on saatest ära tundnud, rääkinud, kuidas meile kaasa elasid ja lisa uurinud. Nii mina kui Kristjan oleme erinevateks projektideks ja väljakutseteks valmis."

"Hetkel pean läbirääkimisi võimalike tööandjatega ja järgnevad kuud saavad kindlasti põnevad olema. Kindlasti olen avatud ka teles jätkamisele ning minuga võib julgelt ühendust võtta," jagab naine oma tulevikuplaane.