Merylin NauFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
10. juuni 2020, 15:16

FOTO | Intiimpilte müüv „Rannamaja“-Merylin sai austajalt helde kingituse: aitäh, et minu eest hoolt kannate!

Tõsielustaar ja modell Merylin Nau, kes teenib lisaraha internetis alastipiltide müügiga, sai ühelt austajalt helde kingituse. 

"Ma tahan tänada Indrekut, kes tahtis mulle soengu juuksuris välja teha ja plekkis selle läbi Onlyfansi kinni. Sa oled nii-nii tore ja suur-suur aitäh sulle," rõõmustab tõsielustaar ning tänab ka kõiki teisi, kes tema eest hoolt kannavad.

 Foto: Kuvatõmmis/ Instagram.com/merylinnau

2019. aasta oktoobris rõõmustas "Rannamajast" tuntud Merylin oma fänne uudisega, et on teinud konto portaali onlyfans.com, kust saab 20 euro eest vaadata tema kauneid aktipilte. Naine tegi konto seepärast, et internetis ilmusid välja kunagised aktifotod, mis talle üldse ei meeldinud. Seega otsustas Nau teha uued ja võõraste inimeste asemel nendega ise raha teenida. "Nagunii on kõik mu paljaid rindu näinud ja mõtlesin, et teen need siis rahaks," selgitas ta Elu24-le.

Paari kuu pärast otsustas Merylin aga konto sulgeda. "Tegin sel hetkel, mida tegema pidin. Võimalik, et see oli vale liigutus, võib-olla ma ei oleks pidanud seda tegema, aga tahan öelda, et mul on tulevikus sellised plaanid... oleks parem, kui lihtsalt seda mu teele ette enam ei tule. Ma üritan selle võimalikult sügavasse minevikku toppida ja ongi nii," rääkis ta Instagrami story's. Siiski oli kontot kustutada ka natuke kahju. "Alati, kui tahad endale midagi head lubada, siis vaatad, et Onlyfans, laed raha alla ja lähed poodi. Mul oli valida, kas see raha või minu imidž ja ma tegin oma valiku."

2020. aasta juunis otsustas Nau konto uuesti avada ja tundub, et fänne, kes nõustuvad kaunitari piltide eest maksma ja isegi kingitusi tegema, on mitmeid.