MallukasFoto: Stanislav Moshkov
Üritused
10. juuni 2020, 09:23

Eeva Essega metsa või Mallukaga õhtusöögile? Eesti kuulsused pakuvad heategevuslikus projektis põnevaid elamusi

Koroonakriisist enim mõjutatute heaks on paljud Eesti tuntud inimesed pannud omalt poolt heategevuslikul eesmärgil välja erakordse elamused, mis varieeruvad langevarjuhüpetest ja jahisõitudest eksklusiivsete õhtusöök-coaching'uteni.

10. juunil algavas kampaanias “Mina aitan!” on igaühel heategevusliku annetusega võimalus võita seikluslik elamus iidoliga.

“Võtsin mõne tuntud inimesega ühendust ja uurisin teoreetilist huvi kampaaniasse õlg alla panna. Saanud juba mõne iidoli “pardale”, olin kindel, et soovin kampaania Eestis ellu viia. Minu oma elu eriolukorrast tingituna oluliselt ei muutunud, kuid tean, et on palju inimesi, kel on raske. See on meie püüdlus ühiskonnale keerulisel ajal tagasi anda,” räägib kampaania peakorraldaja Martin Rakver, kes loodab koguda vähemalt 10 000 eurot, millest iga sent läheb heategevusse.

Tänaseks on stardipakul ligi 20 tuntud nägu, kes on välja pannud põneva elamuse. Iga osaleja on valinud südamelähedase organisatsiooni, kellele annetused 100% ulatuses laekuvad. Organisatsioone on SOS Lastekülast Toidupanga ning Junior Achivement Fondini välja.

“Mina Aitan!” kampaania annab annetajatele mängulise võimaluse, kus heateost saab lisaks emotsioonile veel võimalus võita oma suve suurim seiklus koos väljavalitud lemmikuga! Kampaania on inspiratsiooni saanud USAs alustatud heategevuskampaaniast “All-in Challange”, mis on senini üks Ameerika edukamaid heategevuslikke kampaaniaid.

Lisainfot saab projekti kodulehelt.