Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 10. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui enesevalitsemise kaotad, tulistesse vaidlustesse laskud või kedagi solvad, toimub tagasilangus. Sul on, kellele toetuda, oska seda hinnata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on nii palju tegemist, et ei jõua öösel õieti uinudagi. Vähene magamine aga teeb nõrgemaks. Vaata oma tegevuskava üle, saad ehk mõne vähem olulise tegevuse päevaplaanist välja jätta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Nüüd on võimalik, et su ettevõtmised õnnestuvad mängleva kergusega, nii mõnigi asi tuleb kätte lihtsamalt, kui oled osanud loota. Eriti juhul, kui loodad endale, mitte aga teiste peale.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Täna premeeritakse sind heade saavutuste eest. Kui sa aga oled oma võimed ja võimalused kasutamata jätnud, pole praegu millegi üle uhkust tunda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi usaldab sulle esimesena olulise saladuse. Oskad teavet nutikalt oma mõjuvõimu suurendamiseks kasutada. Usaldust ei tohi aga kuritarvitada!

Neitsi
23. august – 22. september

Esivanemate kogemus on meie varandus. Ka need vanema põlvkonna sugulased, kellega tihedalt suhtled, võivad sulle üllatuslikke nõuandeid jagada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui märkad huvitavat tööpakkumist, tasub kandideerida. Kui oled aktiivne ja võimalustest kinni haarad, võib see sind viia veelgi paremate pakkumisteni.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lased käsud ja korraldused kõrvust mööda. Sa ei pea teistest sõltuma! Sul on võimalus valikuid teha, tee neid, kuulates oma südame häält.

Ambur
22. november – 21. detsember

Üllatusega avastad, et su kõrval on juba ammu kuldaväärt inimene. Sa isegi imestad, et pole väga olulisi märke varem tähele panna suutnud. Nii-öelda silmade avanemine loksutab asjad paika.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Igati asine ja toimekas päev. Pead küll palju tööd tegema, aga see tegevus pakub sulle rõõmu ja rahuldust. Väikesed edusammud lisavad motivatsiooni.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hoia oma väljaminekud kontrolli all – kiusatus kalleid ja nägusaid, ent mitte teab mis praktilisi asju osta on hetketi tugev.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui kahtled ja kõhkled, lükka otsustamine edasi. Ühel hetkel on sul nagunii jälle pea selge, eks ole siis aega ka õhus olevaile küsimustele vastused leida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil on energiatase väga kõrge. Sul tuleb mõistuspäraselt tegutseda, et see energia õigesse kanalisse suunata. Häid võimalusi pakub raha- ja ärivaldkond. Ilmselt vajavad lähedased palju tähelepanu, on hetki, mil see võib muuta närviliseks õhkkonna tööl ja piirata karjäärivõimalusi.