Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar Foto: Erki Pärnaku
Saund
9. juuni 2020, 16:43

Piknikukontserdid tulekul! Tanja Mihhailova-Saar kutsub: tulge vaatama, kuidas Mikk müüb pileteid!

Muusikud Birgit Sarrap, Mihkel Mattisen ja Tanja Mihhailova-Saar annavad sel suvel Eesti ilusates paikades piknikukontserte.

Muusikud räägivad "Terevisioonis", et sellises koosseisus on nad esinenud vaid ühe korra. "Meid soovis üks tellija just niimoodi, et oleks meie kolmekesi, see oli tema tungiv soov. Me mõtlesime, et proovime ja nii meile kui ka publikule jäi äärmiselt hea mulje," räägib Mattisen.

Piknikuformaadis kontserdid toimuvad õues, kus inimestel on kerge hoida üksteisega pikivahet ning ei pea tihedalt koos istuma. Igaühel on võimalus kaasa haarata oma tekk, söök ja jook, kuid ka kohapeal saab näksimist soetada ja toolidel istuda. "See piknikuidee oli meil tegelikult juba varem, kui koroonast ei teadnud keegi veel mitte midagi. Nüüd tundus lihtsalt õige aeg see teoks teha," ütleb Mattisen.

Kontserdil saab kuulda laulmas ka Mihkel Mattisenit, keda tavapäraselt oleme harjunud nägema klaveri taga. Mihhailova lohutab: "Me tahamegi, et see atmosfäär oleks selline vaba, rõõmus ja kui ka mõni noot läheb metsa poole, siis mitte midagi ei juhtu." 

Swingersi koosseisu liikmed Indrek Sarrap ja Mikk Saar laval ei esine, kuid on abiks kontsertide korraldamisega. Tanja nendib, et tema abikaasa Mikk tuleb näiteks pileteid müüma. "Kui kõik tahavad vaadata, kuidas Mikk Saar üritab raha tagastada või müüb piletit, siis võite tulla," naljatleb Mihhailova-Saar.
Kontserte on kokku tulemas 12 ning mööda Eestimaad tuuritamist alustavad nad 17. juulist. Näiteks toimuvad kontserdid Saaremaal Karujärve ääres ja Tallinnas Maarjamäe lossihoovis.