Laura Põldvere uue muusikavideo "On meie aeg" filmimine Foto: Gerli Tooming
Inimesed
8. juuni 2020, 20:15

Uus kuum paar! Värske muusikavideo avaldanud Laura Põldvere süda on taas võetud: ta on juba pool aastat väga salapärane olnud

"Jah, me oleme paar!" kinnitab rõõmsalt lauljanna Laura Põldvere, kelle südame on võitnud mees nimega Kaspar Hang. "See on hea näide sellest, kuidas selle loo oleks võinud juba ammu kirjutada.." räägib ta saates "Suvine Duubel".

"Kui keegi on mu Instagrami story`sid näinud, ei ole seal midagi varjatud - kõik oli juba ammu teada, aga nüüd räägitakse justkui keegi salapärane mees on tulnud," selgitab Laura. "Tegelikult on ta juba pool aastat väga salapärane olnud!" vihjab naine sellele, et meest on juba ammu tema sotsiaalmeedia postitustel näha olnud. 

Mõned päevad tagasi kirjutas Kroonika, et Laura Põldvere postitas sensuaalne foto, kus lauljatari põsele teeb kuuma musi ja katsub tema reit salapärane noormees nimega Kaspar. Loomulikult pani särtsakas klõps kuulujutuveskid tööle, kuid Laura jäi endiselt salapäraseks. Nüüd saime aga kinnituse, et tõepoolest on tegu paariga! 

Laura väljavalitu Kaspar on 28aastane edukas müügimees, millega on ta tegelenud juba viis aastat. Mees pakub inimestele kaubanduskeskustes digiteenuseid, millega on siiani nii hästi hakkama saanud, et sai võimaluse juhtida ka oma müügitiimi. 

Põldvere elus puhuvad tõepoolest uued tuuled, lisaks on lauljatar avaldanud ka uue muusikavideo "On meie aeg". Naise sõnul on meil kõigil alanud värske hingamine ja tulemine. "Arvan, et on algab uus aeg, sest inimesed on nii kaua olnud üksi oma mõtetega. Nüüd saab tulla jälle välja ja koos midagi teha. Ja suvi on ju tulemas..." räägib ta saates "Suvine Duubel". 

Laura loole "On meie aeg" valmis värske muusikavideo, mis on neljandaks singliks tema üheksanda albumi "9 elu" kaante vahelt. "Mu sõbrad on naljatledes öelnud, et enda looga 2020 olin justkui ennustaja, kes teadis ette, et on tulemas aeg, mis on pöördepunktiks meie kõikide eludes. See, mille keskel me hetkel oleme on meile kõigile nii ootamatu ja jalustrabav. Uus lugu on lootus uuele algusele, mis annab jõudu, värskust ja inspiratsiooni."

"On meie aeg" video režissöör Joosep Kask lõi stsenaariumi, mis justkui Hollywood’i põnevusfilmist. Video filmimisel kasutati spetsiaalset autokraanat, mille sarnast tehnikat kasutas ka Christopher Nolan filmi "Tenet" võtetel.

Suvine singel valmis koostöös Soome tipp-produtsentidega, kes on Aasia turul hetkel number üks muusikaloojad. Sugarhouse stuudio laulukirjutajad ja produtsendid on seni positsioneerinud ennast peamiselt Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites üle 50 esikoha, olles Hiinas Billboard V edetabeli top 10-s ja müües miljoneid albumeid. Kindlasti jätkub loominguline koostöö ka sel aastal.

Loo sõnum on Laurale endale olnud nii inspireeriv, et lähiajal on plaanis launch’ida täiesti uus ja ennenägematu koolitustesari Soome ettevõttega FinEst Acadamy. Mainimist väärib asjaolu, et Laura kaaskoolitajaks on Angry Birds looja Peter Vesterbacka, kellega luuakse online meistrikursused nii Euroopa kui ka Aasia turule.