Kethi Uibomägi toibub seljaoperatsioonistFoto: Erakogu
Inimesed
8. juuni 2020, 13:57

PILDID | Kethi Uibomägi tuli just opilaualt: tunne on nagu uimas maasikal

Lauljatar Kethi Uibomägi on juba mõnda aega pidanud võitlust ägedate seljavaludega. Mai lõpus sai ta diagnoosi, mida nende vastu ette peab võtma ja juba täna toimuski operatsioon Põhja-Eesti Regionaalhaiglas.

"Mulle tehti täna hommikul nimmediskide operatsioon," pajatab just operatsioonisaalist palatisse jõudnud vapper naine. "Diskid surusid mu vasaku jala närvid kinni, aga nüüd peaks olema kanalid vabad. Alles toibun narkoosist. Operatsioon toimus kell 8.30 hommikul, aga juba saan aru, et mu jalga valu enam ei kiirga. Maailma suurim aplaus mu elupäästjale Doktor Aadu Liivatile!"

"Soovin lisada, et mul on haiglasse saabumise hetkest olnud nii positiivsed ja nalja viskavad profid töötajad, kes minu eest hoolt kannavad, et siin on lausa lust olla," rõõmustab Kethi. "Ma nii krapsakas juba, et täitsa võimalik et paari päeva pärast saan välja."

"Järgmised kuu aega pean rahulikumalt võtma just liikumisega, aga siis edasi juba saan hakata jõudu taastama," on Kethi positiivne. "Mul suvel ju vaja mööda Eestimaad ringi vuhiseda. Tulekul on “Head tüdrukud nii ei tee –Suvemaasikas” tuur." 

Kethile head paranemist!

Kethi Uibomägi toibub seljaoperatsioonist