Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 8. juuni 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Piirangud ja paigalseis käivad sulle eriti närvidele. Võid riidu minna inimestega, kes su tegevust takistavad või vabadust piiravad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sõprade ringis või huvikollektiivis toimuvatel üritustel juhtub nii mõndagi. Varasemast sõbrast võib saada armastatu, võimalik on seegi, et saad tugevat armukadedust tunda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See on aeg, mil pead oma tervist erilise hoolega jälgima, liigsest pingutamisest hoiduma. Vanad probleemid suhetes kipuvad meelerahu rikkuma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pidev tööle ja karjäärile mõtlemine ei mõju kodusele õhkkonnale hästi. Sa ei pea valima töö ja kodu vahel, ent pead oskama oma aega õigesti jagada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle esitatakse küsimusi, millele sa vastuseid ei tea. Ühest küljest on see ärritav, teisalt aga paneb mõtlema vajadusele õppida ja targemaks saada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tegutsemistahet ja julgust on palju, ehk isegi ülemäära palju. Suhted partneriga on kirglikud, samas aga keerukad. Pole välistatud ootamatu peadpööritav armuafäär.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind võib vallata uljas soov riskantseid rahalisi tehinguid ette võtta. Oht läbi kukkuda on aga suuremgi kui võimalus edu saavutada. Ole ettevaatlik ja tasakaalukas.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Planeerid oma asju pikalt ette ja viid kavandatu ka täide. Tervise eest tuleb hoolitseda. Probleemid tekivad pingetest, mis tulenevad su enese või teiste saladustest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled pidevalt inimeste keskel ja tähelepanu keskpunktis. Vastassooga tekivad kontaktid iseäranis kergesti, ent need ei ole püsiva iseloomuga ega vii tõsise suhteni.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on jõudu võtta oma elus ette muudatusi. Seda ei tohi aga hetkeemotsiooni ajel teha. Mõtlematult tehtud suured otsused võivad lammutada midagi, mida sa vajad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui sul on kellegagi ühisvara või ajad äri koos sõbraga, võib tekkida vaidlusi rahaasjus. Ole arukas ja ära lase lahkhelidel tüliks paisuda. Mõistlikkusega lahendad probleemid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui nüüd reisile lähed, siis vaevalt sa kodust eemal olles rahulikult puhata saad – sinu reisist kujuneb suur seiklus, kus tuleb end proovile panna ja kiiresti kohaneda muutuvate oludega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Päikese ja Marsi kvadraadiga algaval aastal on energiatase väga kõrge. Oled kärsitu, julge ja tegutsemishimuline, ent taktitunnet võib vajaka jääda. Enese mahalaadimiseks tee järjepidevalt sporti, ent väldi ülepingutamist ja enda ohtlikku olukorda seadmist.