Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. juuni 2020, 23:23

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 7. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui üleolevat suhtumist välja näitad, võid mõne inimese endast eemale tõugata ja alles tükk aega hiljem kahetsusega aru saada, kuivõrd vajalik tema nõu ja abi sulle olnuks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Käid ringi, naeratus näol ning tõmbad ligi rõõmsameelseid ja avatud inimesi. Uued tutvused tekivad kergesti ja loomulikult ning võivad armusuhteni viia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Armuvalu on ängistav. Võib-olla pole su ihade objekt vaba ning sul tuleb oma tundeid varjata ja alla suruda. Valikute tegemine pole kerge.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Arvatavasti paremaid tulemusi andev viis on läbi mõelda, mida sa ise olukorra parandamiseks teha saaksid ning siis julgelt ja otsusekindlalt tegutseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Igaühel meist on erinevad kogemused, see mõjutab meie suhtumist ja suhteid. Peaksid nüüd olema avatud ja mõistma ka teisi, mitte üritada jäärapäiselt vaid oma veendumusi arvesse võtta.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõte lendab vabalt ja loominguliselt, iseäranis hästi edeneb praegu kirjatöö. Ka suhtlemises oled tugev, suudad endast head muljet jätta ja keerukaid probleeme rahumeelselt selgeks rääkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind tõmbavad ahvatlevad seiklused. Ühel hetkel võid endalegi üllatuseks avastada, et arendad korraga mitut armusuhet. Kuhu see elu küll niimoodi viib?!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vastuolu on karjäärialaste püüdluste ja koduelu harmoonia vahel. Nüüd tekib küll tööalaseid võimalusi, ent nende ära kasutamine eeldab pingutust ja jäägitut pühendumist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Naudid seltskondlikku suhtlemist, flirtimist ja pidutsemist täiel rinnal. Seejuures pead jälgima, et sa oma kohustusi sootuks unarusse ei jätaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sind aitavad ja toetavad pigem vastassoost inimesed. Kerge on inimestega ühiseid teemasid leides vestlust arendada, uued tutvused on kerged tekkima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul paistab olevat imelisi võimalusi. Kõik ei pruugi olla nii roosiline, kui esmapilgul paistab, enne kokkulepete sõlmimist sondeeri hoolega pinda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui tundub, et kõik on hästi, tasuks lisaks heast elust rõõmu tundmisele mõelda ka selle üle, kas ka neid, kes sinuga iga päev koos on, sama positiivsed tunded valdavad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algamas on aktiivne aastaring, mil liigud jõuliselt oma eesmärkide suunas. Suudad teisigi oma tegemistesse kaasa haarata, neid oma ideedega nakatada. Aeg on soodne ka õppimiseks. Suhetes vajad palju vabadust, oled valmis uute tutvuste loomiseks inimestega, kes sinust paljuski erinevad.