Lea Michele Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix
Inimesed
6. juuni 2020, 12:00

Lea Michele ähvardas 12aastasena töökaaslasi vallandada lasta

Kuuldused "Glee" tähe Lea Michele'i õelusest võtavad aina tulisemaid tuure üles - selgub, et ta oli juba 12aastaselt paras tulehark.

"Glee" kolleegid on süüdistanud 33aastast Lead rassistlikus psühhoterroris. Nüüd pihtis Elizabeth Aldrichi nimeline naine, kuidas ta oli 1990. aastate lõpus Broadway muusikalis "Ragtime" Michele'i dublandiks. Lea oli toona vaid 12aastane, kuid juba siis olnud temaga koos väga raske töötada.  

"Ta oli minu ja kogu trupi vastu täiesti kohutav," vahendab Daily Mail. "Kui miski talle ei meeldinud, alandas ta meeskonda ja ähvardas inimesi vallandada lasta. Nutsin iga õhtu - ta oli nii alatu ja manipuleeriv. Ta oli 12aastane. Ta oli täiesti hirmuäratav."

2015. aastal 11 "Glee" osas mänginud Samantha Marie Ware süüdistab Michele'i mitmesugustes traumeerivates mikroagressioonides, mis sundisid teda Hollywoodi karjääri võimalusi kahtluse alla seadma. Näiteks kuulutanud "Glee" staar kõigile, et s***b võimaluse korral Ware'i parukasse. Ware kuulutas otsesõnu: "Sa tegid mu elu põrguks."

Ka teine "Glee" näitlejanna Heather Morris ütleb, et Leaga oli ebameeldiv koos töötada. "Kuna Lea kohtles teisi inimesi nii kaua lugupidamatult, tuleb sellele tõesti tähelepanu juhtida," kirjutas seriaalis aastatel 2009-2015 mänginud Morris (33).

Broadway näitleja Gerard Canonico, kes mängis koos Leaga lavastuses "Spring Awakening", ühineb näitlejanna kritiseerijatega. "Sa olid mulle ja teistele dublantidele töökaaslasena täielik košmaar. Sa tekitasid meis tunde, et meil pole siia asja," kirjutas Canonico Michele'i avalduse kommentaarides.  "Püüdsin aastaid sinu vastu kena olla - asjatult."