Mart Haber ja Taivo PillerFoto: Robin Roots
Inimesed
5. juuni 2020, 13:22

Raha üle? Mart Haber ja Taivo Piller annavad oma luksusliku ja kalli korteri üürile (1)

Dekoratsioonifirma Shishi omanikud Taivo Piller ja Mart Haber annavad üürile oma Kassisaba asumis asuva luksusliku kolmetoalise korteri. 170ruutmeetrise korteri kuuüürina tuleb välja käia lausa 3000 eurot!

Korterisse jääb sisse kõik eluks vajalik, kodutehnika, autot saab parkida sisehoovis ning lubatud on isegi hästi käituvad koduloomad. "Oodatud on pikaajaline, stabiilne ning maksejõuline elanik," seisab kuulutuses. Sisse saab kolida alates 1. septembrist ja odav see lõbu olema ei saa - lisaks üürile tuleb tasuda ka 6000eurone deposiit ning 3000 eurot vahendustasu maaklerile. 

Vaata kuulutust SIIT

Korter asub Saarmani majas ja Moodne Kodu on 2015. aastal kirjutanud, et mehed ostsid peaaegu terve teise korruse, mis peitis endas viit ülipisikest tuba. Vihje suurepärase korteri olemasolu kohta said Taivo ja Mart tegelikult sõbralt, kes juhuslikult majast mööda sõites sellel müügikuulutust märkas. Ta teadis täpselt, kellel oleks huvi sinna kodu rajada — ja pani täppi.

Idee oma kodust oli mõlema mehe peas juba küpsenud, tuli vaid pihta hakata, kui miski niivõrd kõnetas. Lammutamine ja ehitamine kestis üle poole aasta, mille jooksul sai tehtud üldtööd. Krohvitud seinte alt tuli päevavalgele tellissein, mis otsustati alles jätta ja mis koos kaarjate akendega andis elamisele hoopis ehedama hingamise.