Inimesed
5. juuni 2020, 11:12

Üks maailma edukamatest Youtube'i tähtedest arreteeriti

Eile arreteeriti USAs Arizona osariigis maailma edukamaid juutuubereid Jake Paul.

Sotsiaalmeedia superstaari süüdistatakse USA Today teatel tungimises kaubanduskeskusse, mida laupäeva õhtul massirahustuste käigus rüüstati. Võimude teatel anti Paulile politseihelikopterilt korraldus hoonest lahkuda, kuid ta ei kuuletunud. Juutuuberi operaatori videotest võib näha, kuidas Paul ja tema sõbrad kaubanduskeskuse sissepääsu juures ilutulestikurakette süütasid. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

"Esitage mulle süüdistus ja keskendume siis jälle George Floydile ja Black Lives Matterile," säutsus Paul neljapäeval Twitteris. 

Meediatähe temp oli paljusid ärritanud. Pauli arreteerimist nõudvale petitsioonile oli neljapäeva hommikuks alla kirjutanud ligi 30 000 inimest. "Miljonär Jake Paul rüüstab kaubanduskeskust, et saaks sellest Youtube'i video üles panna ja oma rikkust suurendada," kirjutas üks juutuuberi käitumist kritiseerinu Twitteris. Paul ise kinnitas pühapäevases säutsus, et ükski tema seltskonna liige ei osalenud rüüstamise ega vandalismiga. Nemad olevat hoopis veetnud terve laupäeva, protestides rahumeelselt "ühe kõige võikama ebaõigluse vastu, mida meie maal iial nähtud on".