Laura Kalle ja Priit VõigemastFoto: Aldo Luud
Inimesed
5. juuni 2020, 07:44

Priit Võigemastil uus kallim: meie sõprus on tõepoolest kujunenud romantiliseks

Näitleja Priit Võigemast (40) läks kolm aastat tagasi lahku abikaasa Evelin Võigemastist. Ugala teatri muusikal "Once" viis Priidu aga kokku kolleeg Laura Kallega (30), kirjutab Kroonika. 

Laura kinnitab, et nende sõprus ja hilisem armusuhe Priiduga sai alguse muusikali lavaletoomise käigus. "Jah, Priit on väga sümpaatne ja meie vahel on kujunenud soojad suhted," ütleb Laura. Sama kinnitab omalt poolt sõnumi teel, ja lisab selle lõppu veel naerumärgi, ka Priit: "Võin kinnitada, et meie sõprus on tõepoolest kujunenud romantiliseks."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Evelin ja Priit teatasid lahutusest 2016. aasta. Kuuldusi lahutusest kinnitas veebilehele Publik Priit Võigemast: "Vastab tõele. Aga ma muud sel teemal ei kommenteeri."

Paar sai ja jäi kokku Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XX lennus, mille juhendaja oli Elmo Nüganen. 2005. aasta suvel pidasid nad pulmi. 

Paari esiklaps Loviise sündis 2007. aastal ja toona kirjutas Õhtuleht, et lapse sünd päästis noorte abielu kriisist. Kaks aastat hiljem said Priit ja Evelin teise lapse, sündis poeg Lennart. Paar jäi küll kokku, kuid laste sünniga ei saabunud ka igatsetud õnn. 

Teatrirahva sõnul ei olnud nende lahkuminekus midagi ootamatut.