Inga TislarFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
4. juuni 2020, 14:28

Lauljatar Inga: karantiiniajal kaaslasega hommikust õhtuni koos olemine oli midagi uut

Lauljatar Inga Tislar avaldas sel nädalal uue pala, mis räägib kõikide takistuste lahti laskmisest, et lubada oma südamesse pugeda inimesel, kellest ammu sisimas unistanud. Inga ise on aga juba viis aastat õnnelikus suhtes.

Star FM-i hommikuprogrammis antud intervjuus räägib Inga, et suhe ei ole küll värske, kuid on väga hea. Naine tõdeb, et karantiiniajal kaaslasega hommikust õhtuni koos olemine oli midagi uut. "Ma näen, et see aitas, sest harjud mingite äärmuslike inimomadustega ära."

2017. aastal rääkis Inga Õhtulehele, et kuigi nad käisid pisikesena koos Tallinna muusikakoolis ja olid tuttavadki, said nad kokku nüüdseks juba umbes seitse aastat tagasi Bulgaarias reisil käies. "Alguses olime sõbrad ja sellest sündis midagi suuremat."

Kroonikale tänavu jaanuaris antud intervjuus paljastas Inga, et jättis praeguse kallima pärast eelmise. "Kui hakkasin endas aru saama, et mu süda hakkab suunda muutma, siis lõpetasin temaga ausalt ära." Too suhe oli Ingal kestnud poolteist aastat. 

"Meil algusest peale lihtsalt klapib. Tunnen, et koos kasvamegi. Kohtudes olin ma ju 19, ikka väga noor ja naiivne veel. Mitte et ma praegu seda enam poleks, aga just 20ndate algus on suur kasvamise periood inimese elus. Kellegagi koos seda läbi tehes, teineteisega arvestama õppides on need sidemed seda tugevamad. Pealegi, mis meil ka hästi toimib, anname üksteisele vabadust ja ruumi. Pole teise küljes kümne küünega kinni, vaid mõlemal on ka oma elu eesmärgid," rääkis Inga.