Camila Cabello Foto: AP/Scanpix
Inimesed
4. juuni 2020, 12:44

Camila Cabello maadleb obsessiiv-kompulsiivse häirega

USA poptäht Camila Cabello tunnistab, et obsessiiv-kompulsiivne häire on talle iseäranis viimase aasta jooksul palju peavalu valmistanud. "Mu keha oleks nagu iga päev mitmeid kordi Ameerika mägedel sõitnud. Täitsin kõiki oma kohustusi ja ei öelnud kellelegi, kui raske mul tegelikult on."

Cabello (23) usub, et ümberkaudsed on siiski tajunud tema distantseeritust. "Kõik mu armsad tajusid ... Ma ei tahtnud, et inimesed, kes pidasid mind tugevaks ja võimekaks ja enesekindlaks - inimesed, kes minusse kõige rohkem uskusid -, avastaksid, et tunnen end nõrgana," kirjutas hitist "Havana" tuntud poptäht Wall Street Journalis.

Lauljatari sõnul ütles väike hääleke tema peas, et kui ta oma hingepiinade asjus aus on, võidakse arvata, et tal on midagi viga või et ta ei suuda enesega toime tulla. "Seesama hääleke ütles mulle, et ehk olen ma tänamatu kõige hea eest, mis mu elus on - ja et mu viimase paari aasta lahtise haava varjamine on lihtsaim ja kiireim lahendus."

Nüüd aga on Camila õppinud oma ärevusega sõbraks saama. Selleks oli vaja palju armastust ja kaastunnet enese vastu - usku, et ta väärib õnne, armastust ja rõõmu, leebust enese vastu ja oma vigade märkamist. "Ärevus röövis minult pikka aega huumorimeele, rõõmu, loomingulisuse ja usalduse," ütleb lauljatar. "Aga nüüd kuulan ma teda, sest tean: ta üritab mind väljaspool ohtu hoida, aga ma ei pööra talle ülemäära tähelepanu. Ja päris kindlasti ei lase ma tal enam otsuseid langetada."