Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 4. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mingi töö tähtaeg on väga lähedal. Tänase päeva sa selle tegemiseks plaanisidki, aga nagu kiuste tuleb ette mingeid plaaniväliseid ülesandeid ja sa pead päris kõvasti rabelema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev soosib ärilisi ettevõtmisi. Suudad endast meeldiva mulje jätta, inimestes kiiresti usaldust äratada. Rahaasjad edenevad kenasti.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad tugeva positiivse energialaengu. Ent kui suhteis on ebakõlasid, muutud vägagi rahutuks, ka võid end segada kahtlastesse afääridesse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

End proovile pannes arened kiiresti, saad olulist infot. Nüüd on juba sinu otsustada, mida on kasulikum enda teada jätta ning mida ja kuidas teistele edasi rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Energia tasub suunata karjääri edendamisse. Tubli ja edasipüüdlik oled sa ju pidevalt, ent nüüd on kergem oma edusammudega ülemustele silma jääda ja nende tunnustust teenida.

Neitsi
23. august – 22. september

Rahu, ainult rahu! Ära võta kõike nii isiklikult, hoidu ründamast inimesi pelgalt selle eest, et nad oma arvamust avaldavad. Pole mõtet üle reageerida ning endale riiukuke kuulsust koguda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev on soodne, et leida uusi tasuvaid teenimisvõimalusi. Vaata julgelt ringi, kogu informatsiooni ning kui mingit võimalust haistad, siis tegutse!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea aeg tööalasteks muudatusteks. Kui oled aktiivne ja asjalik ning julged vastutust võtta, siis küllap märkavad sinu tublidust ka ülemused.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tööl on saabunud aeg, kus su ülemused on valiku ees, kellele milliseid ülesandeid anda. Sul tuleb ajas tagasi minna, oma tegevus üle vaadata, midagi parandada või millegi pärast vabandust paluda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nüüd sajab uusi kohustusi su kaela lausa laviinina. Tööl võib nii kibedaks minna, et õhtul avastad, et sa pole päeva jooksul suutäitki süüa jõudnud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead oma eelarvet ümber tegema ja ikka tundub, et kuskilt otsast jääb puudu. Ehk on võimalik stipendiumi või toetust taotleda?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg on soodne õppimiseks ja ka reisimiseks. Kipud oma tegemistes aga küllaltki enesekeskne olema ning võid kaaslaste vastu mõtlematusest ebaõiglane olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Oled algaval aastaringil teotahteline. Vajad nii vaimset kui ka füüsilist aktiivsust. Tänu suurepärasele suhtlemisoskusele lahendad probleemid kiiresti ning lood suhteid, mis toovad rõõmu ja on majanduslikult kasulikud. Pereliikmed võivad su tegevust kritiseerida, aga ära seda liiga südamesse võta.