Foto: Kuvatõmmis
Inimesed
3. juuni 2020, 14:25

VIDEO | Strippar Marco fallosevideos lööb kaasa ka näitleja Leida Rammo: „Alguses ta ütles, et on selle jaoks natuke liiga vana...“

Tartu kuulsaim kannivälgutaja Marco Tasane on end ületanud – seekord on ta vändanud video loole, kus ülistatakse meheaud ning muusikavideosse on ta kaasanud ka näitleja Leida Rammo. Marco rääkis Leida Rammo nõusse 18. aprillil, kui näitleja tähistas oma 96. sünnipäeva.

"Alguses ta ütles, et on selle jaoks natuke liiga vana, aga siis sain ta ikkagi nõusse. Leida sai aru, et tema roll videos on kerge. Ta teadis, et tuleb miskit kelmikat. See polnud tal ka esimene kord minu videos osaleda," jutustab uue loo "Fallos" omanik Marco Tasane. Plaanid 96-aastase näitlejaga olid algselt aga veel suuremad. "Meil oli plaan Leida limusiiniga sõitma viia, aga siis mõtlesime ikkagi ümber ja olime õnnelikud, et ta üldse kaasa tegi," avaldab Tasane.

Aga kuidas üldse tuli idee kunstpeenisest lugu teha? "Mõned aastad tagasi kingiti mulle, Onu Bellale ja Erkki Hüvale Genialistide klubi poolt puust fallosed, mis toimivad nagu pudeliavajad. Hoidsin seda akna laual ja eks ta jäi mulle seetõttu koguaeg silma. Siis mõtlesingi mõned kuud tagasi, et teeks õige fallostele pühendatud laulu," kirjeldab Tasane laulu sünni tagamaid.

"Kehastan videos meest, kes pole rahul enda loomuliku suguelundiga ja topib pükstesse suure fallose, et olla edukas, seksikam," jutustab Tasane. 

Sõnad kirjutas loole Tasane ise ja ka videoidee sündis tema poolt. "Videos üritab näitleja Leida Rammo mulle fallose asemel banaani müüa," itsitab mees. "Suurem peenis annab paremat energiat võimu ja edu seksis. Küll aga tõdeb minu sõbranna video lõpus, et see puust jublakas on ikkagi üleliigne."

Tasase sõnul valmis video üsna lihtsa vaevaga, kuigi nad pidid filmimise ajal järgima ka koroonapandeemiast tulenevaid reegleid. 

Marco ütleb, et muusikavideote tegemise kõrval hakkub taastuma ka tema kliendibaas. "Esimene esinemine pärast eriolukorda oli mul juba 8. mail. Vahepeal elatusin ainult sünnipäeva tervitusvideote tegemisest. Aga eks raha tuleb ja raha läheb," nendib meesstrippar.