Lea MicheleFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. juuni 2020, 14:06

KARM SÜÜDISTUS: „Glee“ täht tegi võtetel teise näitlejatari elu põrguks

Esiklast ootava Lea Michele'i aadressil on esitatud tõsine süüdistus - endine kolleeg noortesarjast "Glee" süüdistab teda psühhoterroris.

2015. aastal 11 "Glee" osas mänginud Samantha Marie Ware väidab, et Lea tegi tema elu võtteil põrguks. Ware esitas süüdistuse pärast seda, kui Michele (33) oli Twitteris säutsunud George Floydi tapmise asjus. "See polnud üksikjuhtum ja sellised asjad peavad lõppema," vahendab ajakiri People Michele'i sõnumit. 

Seepeale kirjutas Ware vihastes trükitähtedes: "Ära aja naerma! Mäletad, kui sa mu esimese teletöö täielikuks põrguks muutsid?!?! Sest mina ei unusta seda iial."

Ware süüdistab Michele'i mitmesugustes traumeerivates mikroagressioonides, mis sundisid teda Hollywoodi karjääri võimalusi kahtluse alla seadma. Näiteks kuulutanud "Glee" staar kõigile, et s***b võimaluse korral Ware'i parukasse. 

Lea Michele mängis pärast "Gleed" komöödiasarjas "Linnapea" koos mustanahalise näitlejanna Yvette Nicole Browniga. Too kommenteeris Ware'i säutsu, paistes talle toetust avaldavat: "Kõik need trükitähed käisid mul ihust ja hingest läbi."

Esimene tagasilöök on juba tulnud: toidukomplekte valmistav firma HelloFresh katkestas Michele'iga koostöö. "HelloFresh ei andesta rassismi ega mitte mingisugust diskrimineerimist," teatas firma Twitteris.

Täna palus Michele ajakirjale People tehtud avalduses oma käitumise pärast vabandust, ehkki ei mäleta konkreetseid märkusi, milles Ware teda süüdistab. "See polegi tähtis. Tähtis on see, et ma käitusin selgelt viisil, mis haavas teisi inimesi. Üks viimaste nädalate suuremaid õppetunde on see, et peame keskenduma kuulamisele ja teiste inimeste vaatepunkti teadasaamisele."