Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 3. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead tegelema just nende teemadega, mis on ebameeldivad. Probleeme võib tekkida ka rahaasjus. Mida varem teed vastikud asjad ära, seda kiiremini hakkab sul hea.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled kokkulepped juba kord sõlminud, tuleb neisse suhtuda täie vastutustundega. Probleemide ja arusaamatuste eest ei saa põgeneda, need tuleb lahendada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Veenuse pingeseis Marsiga võib tuua ärevaid hetki suhete vallas. Tahaksid nautida kallima lähedust ja kaunist päeva, aga on asju, millega sa pole üldse rahul.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Astud põnevusega võistlustulle. Isegi kui sulle tundub, et konkurss on karm, tasub siiski proovida – võid terava mõistuse abil nii mõndagi saavutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu pihta võidakse kriitikanooli lennutada, aga sa ei tohiks neid liiga tõsiselt võtta. Oled küllaltki pealiskaudne ning sul on raske kaasinimeste tegelikku loomust mõista.

Neitsi
23. august – 22. september

Eriti hea on läbisaamine vastassoost kolleegidega. Võib isegi juhtuda, et jutt kaldub kellegagi neist ootamatult isiklikule pinnale ja alguse saab armulugu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind valdab ärevus ja elevus ning sa ei malda paigal püsida. On oht, et enne kipud tegevusse tormama ja mõtled – kui üldse! – alles tagantjärele. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad tunnustust ja aplausi. Sul on eriti hea tunne, kui avaneb võimalus paljude inimeste särada ning teravmeelsustega nende tähelepanu endale tõmmata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Iseäranis ettevaatlik peaksid olema kokkuleppeid sõlmides ja lubadusi andes. Ilma naljata – sinult oodatakse, et peaksid neist kinni.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Praegu oled edukam juhul, kui saad töid enda äranägemise järgi plaanida ega pea tähtsaid otsuseid tehes teiste nõusolekut taotlema.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled suure osa ajast tõenäoliselt tööpostil. Suur osa energiast läheb töötegemisele. Sinu tegevus on efektiivne – sinu panust märgatakse ja hinnatakse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ära jäta oma seisukohti ainult enda teada, kuid esita neid rahulikul ja väärikal viisil ning ainult nendele, kellest midagi tõesti sõltub.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Päikese ja Veenuse ühendusega algav aastaring tõotab edu ja õnne armusuhetes. Naudid, kui sind hoitakse ning oled valmis küllaga vastu andma. Võimalik, et elutee viib kokku endise armastatuga ning leek lööb taas lõkkele. Töises vallas tuleb sul end aga jõuliselt maksma panna.