Inimesed

Eesti staarid räägivad rassismiga seotud valusatest kogemustest, Mart Sander leiab, et sotsiaalmeedias toimuv on politseijõududele näkku sülitamine (5)

LISA KOMMENTAAR

Vanainime4. juuni 2020, 16:54
Üha l.o.l.l.Imaks inimesed lähevad!
Loogika3. juuni 2020, 11:12
Kui Ammerikas ühest kurjategijast tehakse kunstlikult "kangelane", siis on midagi tõsiselt korrast ära. Selle asemel tuleks võtta see politseiametnik vastutusele, mitte aga hakata mingit möga suust välja ajama. Ja nüüd meie omad vabadusvõitlejad ajavad ka suu punni ja hakkavad kriminalist kangelast voolima!
no okei siis2. juuni 2020, 12:19
ei ole seksikas ja eksootiline
Jaan Kaer2. juuni 2020, 12:02
Minu jaoks ei ole absoluutselt okei, et ühele potentsiaalsele kuritööle tähelepanu juhtimiseks tehakse massiliselt teisi kuritegusid, rikutakse ja hävitatakse kaaskodanike vara, mässatakse ja ei alluta seadustele. Aafrikas on näha, kuhu selline asi välja on viinud, miks peaks sellised kombed ka läänemaailmas kasutusele võetama?
Viiking2. juuni 2020, 11:22
Nojah, kui meie valged ei või patse kanda. Siis ära sina valge mehe ehitatud autos istu, lennukis. Ära näpi oma nutitelefoni mis valge mehe poolt on leiutatud. Hoia eemale arvutitest. Me saame ilma patsiteta hakkama. Aga kas sina saaksid ilma tänapäeva mugavustega hakkama? Ja mina ei ole rassist, pole seda kunagi olnud. Aga see on täielik absurd mida sa suust välja ajad.