Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
1. juuni 2020, 22:56

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 2. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegu pole mõtet rahalist kasu esikohale seada, olulisem on, et see, mida teed, pakuks sulle ikka rõõmu ja tegutsemislusti.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tuleb olla järjekindel ning tasapisi oma plaane ellu viia. Edu ei tule küll üleöö, aga sa liigud samm-sammult selle poole ning peagi näed – su tublidusest on kasu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Juhul kui sa pole oma sissetulekuga rahul, tasuks aktiivselt tööd otsida, kuulutuste peale kontakti võtta, end sobivates kohtades pakkumas käia ning ka sõprade-tuttavate kaudu maad kuulata. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled nutikas ja visa ega kohku katsumuste ees tagasi. Võid nüüd minevikus õhku jäänud probleemile soodsa lahendusvariandi leida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled jonnakas ja vaidlushimuline. Ka siis, kui saad aru, et sul pole õigus, ei suuda sa seda teistele niisama lihtsalt tunnistada. Rohkem paindlikkust ja avatust tuleks sulle kasuks.

Neitsi
23. august – 22. september

Murrad väsimatult tööd teha ja näed ka oma jõupingutuste vilju. Seejuures peaksid jälgima, et annaksid endale puhkustki, muidu koormad liigselt organismi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ajuti õnnestub oma eksimused maha salata, ent on neid, kellel on märksa parem mälu kui sinul. Kui oled midagi valesti teinud, on käes aeg vigu parandada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei suuda kõike üksi teha, ent sul on oskust leida kaaslasi, kes saavad sind täiendada ning su nõrku kohti korvata. Oskad võita Ka kõrgemal positsioonil olijate poolehoidu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid end pisut pettunult tunda. Pole mõtet pead norgu lasta, ärrituda ega solvuda, see ei vii kuhugi. Liigu edasi tasapisi, aga kindlalt. Tee tööd, küll siis tuleb see, mida ootad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Loobu teiste heakskiidu teenimise nimel pingutamisest. See tähendaks sulle ainult head ning ehk isegi mõnes mõttes pika sammu võrra tagasi astumist – loobudes aust ja kuulsusest, võid saada rohkem raha. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlemine nõuab pingutust. Pead olema taktitundeline ja arvestama sellega, et teiste arusaamad maailma asjadest on vägagi erinevad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõtle, millised on su tugevad ning millised nõrgad küljed, kes on su liitlased ning kes vaenlased. Tööta välja mõistuspärane, üksikasjalik tegevusplaan.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastal võib sisemine pinge olla tugev. Energiat on palju, ent selle kasutamisel on takistusi. Tähtis on tegutseda süsteemselt ning vältida organismi liigset kurnamist. Pereelu on stabiilne ning sul õnnestub kodused tegemised äriasjadega sujuvalt ühendada. Raha teenimiseks on küllaga häid võimalusi.