Nele-Liis VaiksooFoto: Robin Roots
Inimesed
28. juuli 2020, 10:36

ARMSAD PILDID | Nele-Liis Vaiksoo pisitütar sai kahekuuseks

Laulja Nele-Liis Vaiksoo teatas lastekaitsepäeval sotsiaalmeedias, et nende pere on nüüd neljaliikmeline. Kahekuuseks saanud pisitütre nimeks on Loore Maria. 

Nele-Liis Vaiksoo tütar sündis 26. mail ning on saanud nüüd juba kahekuuseks. Lapse nimeks on Loore Maria ning armsaid fotosid tütrest jagatakse ka temanimelisel Instagrami lehel. 

View this post on Instagram

🛁💦

A post shared by Loore Maria (@looremaria2020) on

Loore Maria sünnist andis laulja teada lastekaitsepäeval, kus avaldas sotsiaameedias pildi teismeeas pojast koos beebiga. "Meie jaoks on tänane lastekaitsepäev erilisem kui kunagi varem, sest meie perre on saabunud pisike printsess!" kirjutab Vaiksoo postituses.

Nele-Liis Vaiksoo andis märtsis teada, et on beebiootel. "See aasta tuleb kevad teisiti, tiu-tiu! ja teisiti, see aasta teisiti, ja kevad teisiti ja tuleb teisiti, tiu-tiu! ja teisiti ja hoopis teisiti,” kirjutab Nele-Liis pildi all, millel on lumikellukesed ja heegeldatud jänku. 

Mullu oktoobris jagas Nele-Liis (36) Instagramis pilti, kus on näha, et tema kallim Mihkel Nukka on laskunud ühele põlvele. "Mis seal salata, on põhjust õnne soovida küll," vastas Nele-Liis toona Õhtulehele, et kihlus elukaaslase Mihkel Nukkaga Küprose kuurortlinnas Ayja Napas. 

"See ei olnud kindlasti midagi uisapäisa," sõnas Nele-Liis. "Nagu ma aru saan, oli ka kaasa poolt pikalt planeeritud. Oleme mõlemad ratsionaalsed inimesed. Oli selline ilus hetk ja tähistasime ka muud tähtpäeva."

Varasemast kooselust on Nele-Liisil teismeline poeg Ron-Jonathan.