"Suvise Duubli" esitlus loomaaiasFoto: Tiina Kõrtsini
Tele
1. juuni 2020, 21:49

GALERII | „Seitsmesed: Duubel“ avas Tallinna loomaaias suvehooaja

Telekanalid lähevad üle suvehooajale ning TV3 argipäevaõhtune meelelahutuslik saade „Seitsmesed: Duubel“ on end samuti suvelainele kruttinud. Hooaeg avati Tallinna loomaaias. 

Saates „Suvine Duubel“ toovad Eestimaa suvesündmused vaatajateni saatejuhid Liis Lusmägi, Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu, Tuuli-Ann Freienthal ja Erkki Sarapuu. 

Sel suvel jõuavad „Suvise Duubli“ saated eetrisse erinevatest Eestimaa paikadest ning meeskond vurab ringi niinimetatud Duubli-tooni helerohelise autoga, uudistades suvesündmusi, hoides toimuvaga kursis ning tuues argiõhtutesse hea tuju ja mõnusa suvemeeleolu. Kui aga seltskond reisimisse pausi teeb, jõuab saade eetrisse Rae Golfi vabaõhustuudiost.

Oodata on inspireerivaid kohtumisi, haaravaid vaatajamänge ning põnevaid eriprojekte. Näiteks reedeti on Taavi Libe juhtimisel eetris „Hitikaart“, mis kaardistab Eesti hitte, mille laulusõnadest võib leida viiteid paikadele Eesti kaardil. Esimene saade jõuab vaatajateni juba 5. juuni õhtul ning siis avab Taavi Libe mulluse Nublu ja Gameboy Tetrise “Für Oksana” superhitiks saamise fenomeni. Juba nädal hiljem läheb Taavi Libe aga koos Ivo Linnaga järgmise legendaarse hitiga seotud radu avastama.