Foto: NASA / Swns.com / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 1. juuni 2020

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad! 

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töös oled edukas – jõuad ära teha mitmed ripakil olnud asjad ning lisaks sellele suudad täna lõpuks ära klaarida nii mõnegi lihtsalt mõistmatusest tekkinud ebakõla. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Seda, mida on edasi liikumiseks vaja, võid teada saada juhuslikult muu jutu sees mõne pealtnäha asjasse üldse mittepuutuva isiku käest. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vastutuult võitlemisel ei ole suurt mõtet. On asju, mis edenevad vaat et iseenesest, ent on selliseidki, mida sa ka parima tahtmise juures ei saa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mida teadma pead, seda ka teada saad, aga iga asi juhtub omal ajal. Võta rahulikult ja tee igapäevaseid asju – mis tulema peab, ei see tulemata jää.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ühe kolleegiga isiklikel teemadel vestlema sattudes avastad meeldiva üllatusega, et see inimene mõtleb sinuga sarnaselt ega mõista, kuidas sa teda varem ei ole märganud.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi, keda peaaegu et oma vaenlaseks pidasid, ulatab abistava käe. Kas sa tõesti ei saa juba aru, et ammu oleks aeg hakata oma negatiivset suhtumist ümber hindama?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Valitseb tasakaal unistuste ja reaalse maailma vahel. Saad aru, milliste soovide täitumine on võimalik ja kuidas sellele kaasa aidata. Oled kaaslaste suhtes osavõtlik, ulatad neile abistava käe.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned end kindlalt ja rahulikult. Oskad oma võimalusi küllaltki realistlikult hinnata. Lähed kindla peale välja, võtmata endale ülesandeid, millega hakkama saamises kahtled.

Ambur
22. november – 21. detsember

Arvesta asjaoluga, et teisi sa muuta nagunii ei saa, küll aga on hea tahtmise juures võimalik kohaneda kellega-millega iganes. Hoia fookuses eesmärgid, mis on sul kaaslastega ühised.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võta aega oma asjade üle mõtlemiseks ja siis saad küllaltki kiiresti aru, mida sa vajad. Unistamiseks praegu mahti ei ole, asu aga kiiresti oma eesmärkide poole teele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üksjagu vaeva läheb saadud teabe selekteerimiseks. Pead suutma nüansse tabada, et aru saada, mis on kõige olulisem ja kuidas seda kasutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle võib tunduda, et kergem on asju salamisi ajada, kui avaldad neile, kellega koos tegutsed, vaid osa tegelikust tõest. Proovid olla hästi ettevaatlik.

Sünnipäevalapsele 

Palju õnne, Kaksikud! Kui oled algaval aastaringil kohusetundlik ning võtad julgelt vastutust, on sul häid võimalusi oma rahalise seisu parandamiseks. Vajad palju hingamisruumi nii isiklikes suhetes kui ka töö planeerimisel. Võimalus iseseisvalt tegutseda annab sulle tiivad, seega proovi piirangutest vabaneda.