Foto: @jessicasimpson/Instagram
Inimesed
31. mai 2020, 10:00

POOLE AASTAGA 44 KILO: Jessica Simpsoni tõhusad salenemisnipid

Mullu kevadel kolmanda lapse saanud ja rasedusega kõvasti kosunud Jessica Simpsoni imeväärne salenemine on fännid pahviks löönud. Aasta tagasi kaalus ta 107 kilo!

Iltalehti teatel on USA laulja, näitleja ja moelooja (39) heitnud ült 44 liigkilo. Tema treener Harley Pasternak rääkis, et koostas Jessicale spetsiaalse salenemisprogrammi, mida hoolikalt jälgides staar võimsalt alla võttis. Simpson sai ülesandeks kõndida iga päev 14 000 sammu. "See pidi olema midagi enamat kui ainult beebikilode kaotamine. Jessica pidi õppima uues kaalus püsim," rääkis Harley E! Newsile. "Seetõttu pole ma äärmuslike dieetide ega jõutrennide fänn."

 
 
 
View this post on Instagram

Woke up before all 3 kiddos to get my steps in and spend time with me, myself, and I. Move move move for your own mental health. 💪🏻

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessica päevaplaani kuulusid ka harjutused treeninglindiga. Värskes Instagrami postituses paljastab Simpson, et ärkab enne lapsi. Nii saab ta trenni teha ja mõnusalt omaette olla.  

 
 
 
View this post on Instagram

❄️ Snow Day Memories ❄️

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Kolme lapse ema pidi terviseprogrammi järgi magama igal ööl seitse tundi. Kolmele tervislikule toidukorrale lisandusid kaks kiudaine- ja valgurikast vahepala. Vähemalt tund aega päevas pidi Jessica pidama sotsiaalmeediadieeti - mobiiltelefon tuli käeulatusest ära panna. Eesmärk oli luua uusi tervislikke harjumusi. Nii võttiski Simpson poole aastaga 44 kilo alla.