Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 30. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on kombeks oma mõtted valju häälega välja öelda. Võib juhtuda, et alles tagantjärele aru saad, et enne ütlemist oleks pidanud pikemalt mõtlema ja sõnu hoolikamalt valima.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Praegu tunned suurt rõõmu sellest, et sul on kindel seljatagune. Tõenäoliselt moodustavad selle su pereliikmed, aga võib-olla on toeks hoopis parimad sõbrad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinust hoolitakse, sinu järele tuntakse puudust, aga sina ei taha seda millegipärast märkamagi teha. Sul mõlgub meeles paraku hoopis üks teine, üsna hoolimatult käituv tegelane.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Info liikumine on takistatud. Peaksid kriitiliselt suhtuma kuulujuttudesse, mis su kõrvu jõuavad – neis on ehk ka tubli tükk tõtt, kuid kõik kuuldav ei ole õige.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled kaaslaste suhtes väga osavõtlik. Teised inimesed on sinu jaoks huvitavad, kuulad hea meelega nende mõtteid, tahad nende tegemistega kursis olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahad puhata ja lõbusas seltskonnas elust rõõmu tunda. Vajad esteetilisi elamusi, naudid ilusate paikade külastamist ning emotsioone, mida pakub kaunite kunstide imetlemine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on lihtne teistest inimestest aru saada, sest suudad end nende olukorda panna, asju nende vaatevinklist näha. Tõenäoliselt otsitakse sult tuge ja abi, usaldatakse sulle saladusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tähelepanu tasub pöörata suhetele, nii läbikäimisele armastatud inimesega kui ka sellele, mis puudutab pereliikmeid ja sugulasi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Jätad endast meeldiva, mõistva ja sõbraliku mulje ning jääd vastassoo esindajatele kergesti silma. Pidutsemine ja flirtimine pakub sulle nüüd pinget.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb olla julge, inimeste hulgas viibida, võtta osa üritustest, kuhu sind kutsutakse. Küllap trehvad huvitavaid ja tarku inimesi, algatad põnevaid tutvusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mingid probleemid, mille olemasolu juba unustanud olid, tulevad nüüd hoopis üllatavast suunast kummalise ringiga sinu juurde tagasi. Sul pole pääsu, pead need lahendama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Energiat väga palju ei ole, võid tunda, et nii emotsionaalselt kui füüsiliselt väsid tavapärasest kiiremini. Hoidu üle pingutamisest, võta aega puhkuseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil tuleb sul aeg-ajalt võtta hetki üksinda olemiseks, et endasse vaadata, oma sisemaailma paremini tundma õppida. Kui oled sisemiselt tasakaalus, edenevad ka töö- ja äriasjad. Suhetes on tähtis stabiilsus ja ausus. Sind toetavad need, kes sind väga hästi tunnevad.