"Hommikusöök staariga" restoranis Kivi Paber Käärid; Nancy Himma; Anu Saagim; Anna-Liisa Rink (Nancy tütar); teenindusjuht Martin Müürsepp
ÕL TV | Õhtuleht
31. mai 2020, 15:19

Pikemat intervjuud Nancyga, loe juba uuel nädalal Õhtulehest

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | 90ndate kuumim popartist Nancy pole kunagi talunud tähelepanu ega soovinud saada staariks

Nancyst sai diskokuninganna 1990ndate keskel. Ronkmustad juuksed, nahast nokkmüts, ultralühikesed püksid ja paksu tallaga platvormkingad. Need olid noorukese tüdruku visiitkaardiks. "Ise arvasin, et esinen paar aastat, aga lõpuks tuli kokku viis väga töist aasatat," meenutab Nancy Himma (55). Tegelikult, kui kutsutakse, käib Nancy esinemas tänagi, lihtsalt mitte enam suurtel lavadel. "Väikesematel ja suurematel pidudel esitan oma vanu lugusid. Näib et inimestele meeldib, miks siis mitte?"

Kutsusin 90ndate kuumima naisartisti, Nancy (55), sünnipäeva puhul Telliskivi ühte bravuurikamasse, kuid samas ka väga tervisesõbralikku restorani Paber Kivi Käärid.

Nancy suurepärase välimuse ja nooruslikkuse saladus on kindlasti tervislik toitumine. "Olen rohenäpp ja kasvatan oma juurviljad ja marjad ise, Tallinnast 50 kilomeetri kaugusel asuvas suvekodus. Liha ma praktiliselt üldse ei söö. Talvel ehk ainult kala," paljastab naine. "Sel aastal hakkasin isegi kartulikasvatajaks." 

Rääkisime Nancyga lastest, perest, karjäärist, õnnestumistest ja ebaõnnestumistest elus. Selgub, et kunagine kuumim popartist pole kunagi talunud tähelepanu, ega soovinud saada staariks. Nancy paljastab esmakordselt ka kohutava loo lapsepõlvest. Ta oleks võinud hukkuda, kuid tänu neli aastat noorema õe Heleni vaprale tegutsemisele pääses napilt surmasuust. 

Pikemat intervjuud Nancyga, loe juba uuel nädalal Õhtulehest.

Nancy Himma (Stanislav Moshkov)

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99