Megan ja Brian 2013. aasta jaanuaris. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
30. mai 2020, 10:00

Megan Fox hülgas oma mehe esmakordselt eriti alatul kombel

Omaaegne noortesarja "Beverly Hills, 90210" täht Brian Austin Green teatas hiljuti, et tema ja Megan Foxi abielu on läbi - näitlejatari on nähtud juba uue mehe seltsis. Kuid New York Posti teatel jättis Megan oma mehe esmakordselt maha juba aastaid tagasi, mil too oli voodihaige.

Megan ja Brian olid tutvunud 2004. aastal, kui naine oli 18 ja tema tulevane abikaasa 30. 2006. aastal sõlmitud kihlus küll katkes, kuid 2010 peeti pulmi. 2012 sündis poeg Noah, kaks aastat hiljem teine poeg Bodhi.

Kuid sama aasta detsembris tabas Greeni hirmuäratav insuldilaadne seisund, mistõttu ta oli enam kui pool aastat voodihaige. "Brian ei jaksanud peadki tõsta," rääkis New York Posti allikas. Kevadel sõitis Fox Los Angelesest New Yorki filmi “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” võtetele. Sealt naasnuna ilmutas Megan soovi abielule lõpp teha. Augustis 2015 andis ta lahutuspaberid sisse.

Abikaasadel õnnestus erimeelsused siiski seljatada ning magusat leppimist kroonis kolmas ühine laps. Kuid hiljuti teatas Green oma podcast'is, et Fox naasis välismaalt filmivõtetelt ja jõudis seal arusaamisele: ta meeldib endale üksinda rohkem.

Foxi on nähtud juba koos oma ekraanipartneri, räppar Machine Gun Kellyga, kuid Green väidab, et nad on vaid sõbrad. Ent insaiderid pole unustanud, et Megan hülgas oma mehe esmakordselt ajal, mida Brian on nimetanud elu kõige hullemaks, märgib New York Post.