Naabrisaate müügis olevad konteinermajadFoto: TV3
Tele
29. mai 2020, 13:06

FOTOD | Mis saab kolmest alles jäänud „Naabrist parema“ konteinermajast?

Kolmapäeva õhtul selgus järjekordne "Naabrist parema" võitjapaar, kes sai tõeliselt suurejoonelise auhinna - terve omasisutatud konteinermaja! Teatavasti valmis saates maju aga kokku neli. Mis saab ülejäänus kolmest?

Kolm võiduta jäänud konteinermaja ootavad praegu uusi omanikke ja kiirematel on võimalus need endale osta. ""Naabrist parema" kolmel mitte võitnud osalejapaaril on võimalus lähiajal teada anda, kas neil on soov oma kätega ehitatud maja endale osta. Neist otsustest sõltub edasine tegevus. Samas on kolm maja kõigile soovijatele saadaval ehk müügis ning huvi korral saab ühendust võtta sarja produtsendi Jaanus Saarega," ütleb TV3 avalike suhete juht Annely Adermann. 

Pakkumisel on: Urmase ja Aare uhke kahekordne välitrepiga saunamaja, Kristjani ja Marleeni helgelt õdus hygge-stiilis pesa ning Käthlini ja Käthriini majakesed, mis on sisustatud eraldi nii täiskasvanute kui ka laste soove arvestades.

Konteinermaja saab püsti panna soovitud kohta, et siis kohe rõõmuga sisse kolida. Eriti just saabuva suve eel sobivad sarjas valminud majad suvekodudeks – need on mugavad, kvaliteetsed ja praktilised.