Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 29. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Iga päev seisame valikute ees ning peame tegema otsuseid. Sul tasuks põhjalikult mõelda, mille alusel sina seda teed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Peaksid olema kõiksugu tehinguid tehes ettevaatlik ning täpne. Parem oleks, kui sa ei peaks kelleltki laenu võtma. Selle andmine võib olla seotud suure riskiga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Parem on rahulikult võtta ja teha asju, milles end kindlalt tunned. Uute jahimaade vallutamiseks ja enese proovilepanekuks ei ole praegu hea aeg.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Töö edeneb kuidagi aeglaselt. Nii mõnigi ülesanne võib talumatult igavana tunduda. Sul pole mingit tahtmist ja pead end vägisi takka sundima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu tegevus on takistatud. Oled sunnitud tempo maha võtma ning tagasi pöörduma probleemide juurde, mida pidasid juba lahenenuks.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub jätkata varem plaanitu elluviimisega. Päris uusi ideid ei õnnestu hästi teoks teha, sest vanad asjad on ju veel klaarimata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sulle ei anta eriti võimalust hinge tõmmata – nii töös kui ka eraelus on kohustusi kuhjaga. Vaevalt jõuad mõne edusammu üle rõõmu tunda, kui juba selgub, et on tekkinud uusi ülesandeid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõtled üle ning muretsed liiga palju. Sulle võib tunduda, et kaaslased pidurdavad su tegevust. Ära ärritu nii kergesti, vaid analüüsi olukorda ja enda tegutsemist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ei saa öelda, et sul poleks tegutsemisvõimalusi, ent võid need küllaltki kergekäeliselt lihtsalt mööda lasta. Sa ei ole praegu just eriti enesekindel ning kahtled oma suutlikkuses.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev sobib sobib suurepäraselt selleks, et teadmisi täiendada ja uut infot hankida. Ettevaatlik tasuks olla rahaasjus – õigete otsuste tegemine on keeruline, sest kipud liigselt usaldama sisetunnet.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Niisama unistamine ei vii sind tulemusteni. Tuleb end kokku võtta ja tegutsema hakata. Esimese sammu tegemine on küll raske, aga seejärel liigud juba hoogsamalt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui tahad kiiresti oma tegevuse tulemust näha, võid praegu pettuda. Kõik ei edene sugugi nii lihtsalt. Selleks, et midagi saavutada, on vaja võtta aega ning päris palju vaeva näha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Kui mõistad ja tunnistad minevikku, siis on lihtne olevikus elada ja tulevikkugi kavandada. Teades oma tugevaid ja nõrku külgi, oskad energiat õigesti jagada. Kodu on sinu kindel varjupaik – saad perelt jõudu ja toetust. Kui järjekindlalt töötad, võib aasta rahaliselt väga edukaks kujuneda.