Video: Mari Luud
Inimesed
30. mai 2020, 12:00

Hooaja viimane!

„PORTS POSITIIVSET“ | Kes on Lexberry’s Starry Sky CJ, Dorado ja Pille?

Teie ees on selle hooaja viimane „Ports positiivset“ – õnnenumbriga 7! Jätkame uudistega, mis ei sisalda halba ega negatiivset. Vaatame parem, mida imestamapanevat, lõbusat ja head on nädala jooksul Eestis ja maailmas juhtunud.

Seitsmendat osa alustame staaride ellu piilumisega – nii mõnegi peres ja peas puhuvad uued tuuled. Kellel uus naine, kellel uus mees, kelle uus lemmikloom, kellel uus amet... Millise staari madu sai nimeks Pille, kelle peen koer tuleb tuppa, kui hõikuda kodutrepil: "Lexberry’s Starry Sky CJ"? Välismaal juhtus nii palju, et Uus-Meremaa peaminister andis maavärina ajal intervjuud, Soome tütarlaps nägi meres delfiine ning Itaalia viinamarjaistandusest avastati kauaotsitud antiikaegne mosaiikpõrand. 

Noh ja mis siis siin ikka! Aeg on hakata Eestimaa suve nautima. Terve see nädal on olnud soe ja päikseline ning nii peaks see eluolu siin jätkuma ka nädalavahetusel. Ja siis ongi juba esimene suvekuu käes! Aitäh kõigile, kes minu ja Mari saate esimest hooaega vaatasid. Hoian pöialt, et suvel mõlguks teie peas vaid positiivsed uudised ning et teil kõigil tuleks magusalt mõnus suvi. Kohtume sügisel, kui ilmad vihmased ja eluolud ähmased.