Grimes ja Elon Musk 2018. aasta mais Met Galal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. mai 2020, 10:34

Grimes ja Elon Musk peavad poja nime võib-olla uuesti muutma

Kanada poptäht Grimes ja tehnoärimees Elon Musk šokeerisid maailma üldsust oma pisipoja kummalise nimega. Nüüdseks on nad seda juba muutnud, et California seadusandlusega klappida, kuid võimalik, et ka sel kujul ei lähe põnni nimi läbi.

Kuulus paar andis teada, et nende beebi kannab nime X Æ A-12 (hääldub "eks äšš ei tuelv"). Mõistagi tõusis sellest hirmus kära, paljud uskusid, et Grimes ja Elon blufivad. Kuid ekstsentrikute paar jäi endale kindlaks. Nüüd aga paljastas 32aastane Grimes Instagrami kommentaaris, et beebi nime kirjapilt on nüüd veidi teistsugune: X Æ A-Xii. Tema sõnul näevad Rooma numbrid palju etemad välja, kuid tegelikult ei tohtinud arvu 12 California seadusandluse järgi araabia numbrite kujul lapse nimes kasutada.

Nimesaaga aga ei pruugi veel olla lõpule jõudnud. Ajakiri People uuris mai algul perekonnaõiguse advokaadilt David Glassilt, kas kuulus paar saab pojale tõesti nimeks panna X Æ A-12, nagu nad on kuulutanud. "Californias tohib oma lapse nimes kasutada ainult inglise keeles olevat 26 tähte," põrmustab Glass Eloni ja Grimesi fantaasiarikka beebinime. "Seega pole lubatud numbrid, Rooma numbrid, diakriitilised märgid, täpid ega teised sümbolid või emotikonid. Lubatud on siiski ülakoma, näiteks sellises nimes nagu O'Connor."