Merle LiivandFoto: Erakogu
Inimesed
28. mai 2020, 10:44

Eestlanna pürgib maailmakuulsa meesteajakirja kaanele: New Yorgi modelliagentuuri omanik usub, et see on täpselt minulik

Miamis elav ja töötav eestlanna Merle Liivand püüab saada maailmakuulsa meesteajakirja "Maxim" kaanele.

Eestlasest ujuja Merle Liivand sõnas Kroonikale, et kui konkurss algas, siis ta polnud ajakirjast väga teadlik, olles seda vahete vahel näinud vaid lennujaamas. Mitmed tema tuttavad soovitasid tal konkursist osa võtta, sest elu on alati muutlik ja kaotada pole midagi.

"Isegi Heidi Klumi ja Claudia Schifferi avastaja ning NYC modelliagentuuri omanik Thomas Zeumer saatis sõnumi, öeldes, et hääletab. Ta usub, et see on täpselt minulik, et muuta kaanestaaride staatust," rääkis Liivand Kroonikale.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Merle ütleb konkursi lehel enda kohta, et on esimene inimene, kes ujus merineitsisabaga 10 kilomeetrit. Oma salaandeks peab ta oskust iga olukorraga kohaneda. "Mul on kannatust, et asjad saaks vaatamata takistustele tehtud. Elu on seiklusi ja riskimist väärt."

Võitja saab lisaks ajakirjakaanel poseerimisele ka 25 000 dollarit. Liivandil on juba väga täpselt teada, mida ta selle rahaga teeks. "Teeksin selle pooleks ja annetaksin osa rahast sihtasutusele, mis tegeleb ookeanide puhastamisega ning teise osa investeeriksin enda ärisse Viking Beauty Secrets, et reisida üle maailma ja õpetada inimesi ujuma. Ujumine on ainus sport, mis võib elusid päästa. Vesi on kõikjal, aga kahjuks ei ole piisavalt raha, et inimesi veeohutuse teemal harida."