Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 28. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On palju sebimist ja suhtlemist, ehk ka ühest linnast teise sõitmist. Naudid teel olemist ja kohtumisi, suhtled meelsasti. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad aega oskuslikult planeerides eri eluvaldkonnad niimoodi ühendada, et vastuolusid ei teki. Ehkki panustad töösse hulga energiat, jätkub seda ka koduste suhete ning hobide jaoks. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on nüüd lihtsam eelarvamustest hoiduda. Uued asjad ja tavapäratud mõttekäigud tekitavad sinus uudishimu ja panevad kaasa mõtlema. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui tegutsed rahulikult ja läbimõeldult, annab paljugi korda saata. Hetkeemotsioonide ajel sa vaevalt et õigeid otsuseid teed. Mõtle natuke, võta arvesse minevikukogemusi. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned rõõmu, et su ümber on palju erinevaid inimesi, kellega jätkub juttu kauemaks. Naudid lobisemist, nii jõuab sinuni ohtralt huvitavat, kohati lausa intrigeerivat infot.

Neitsi
23. august – 22. september

Ole avatud, vaata inimestele sõbralikult silma ja naerata neile. Küll siis näed – teisedki vastavad sulle sõbralikkuse ja suhtlusvalmidusega. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtted liiguvad vilkalt, tekib põnevaid ideid. Ent selle asemel, et asjad korralikult läbi mõelda ja ideedest plaanid vormida, kiirustad sa esimese tuhinaga oma mõtteid teoks tegema. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ennekõike vaimse töö tegemiseks sobiv aeg. Sul on püsivust ja mõttejõudu, oled valmis ka tugevaks vaimseks pingutuseks. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled uudishimulik ja seekord veab – saadki päris põnevaid uudiseid kuulda. Ära ainult torma kõike kuuldut kogu maailmale kuulutama, sest sel juhul sa edaspidi enam sellist infot ei saa.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid avastada töövaldkonna, millele sa varem mõeldagi ei osanud või saada ootamatu pakkumise, mis on niivõrd põnev, et sellest on suisa võimatu keelduda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Info liikumises on takistusi. Võimalik, et keegi valetab sulle või moonutab meelega sinu jaoks olulist teavet. Teadmatuses olek võib viia valede otsuste langetamiseni.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled avatud uuele, päev sobib õppimiseks või koolituseks valdkonnas, millest sul varem õrna aimugi polnud. Pead tõdema, et maailm on põnev paik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Merkuuri ja saatusesõlme ühendusega algav aasta on soodne ja võimalusterohke. Saad oma tegevust edendada, sind saadab edu ja tunnustus, mainekate isikute toetus. Tutvud inimestega, kes osutuvad kasulikuks. Ole valmis aktiivselt tegutsema ning ennast arendama.