Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 27. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ole mõistuspärane ja süsteemne. Kui täidad igapäevaseid ülesandeid hästi, saavutad oma eesmärgid ning pälvid ka tunnustust ja raha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Esmatähtis on leida enda kõrvale õiged inimesed, kes on usaldusväärsed ja samas pädevad küsimustes, milles sa nõuandeid vajad. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu avatud olek ja rõõmus meel teevad sinust hea suhtleja ning meeldiva kaaslase paljude jaoks. Sina ise aga peaksid hoolikamalt valima, milliste inimestega sa end ümbritsed. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Energiatase pole just kõige kõrgem, võid end üsna väsinuna tunda. Põhirõhk on tähtsate kohustuste täitmisel, nende kõrvalt ei pruugi hobide jaoks eriti aega jääda. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev pakub häid võimalusi eelkõige siis, kui oled kõrgel ja vastutusrikkal ametikohal. Saad teha käike, mis laiendavad su võimupiire. 

Neitsi
23. august – 22. september

Jõudu on sul palju, kõige paremini õnnestub seda suunata loomingulisse töösse. Asjad, mis on sinu jaoks loomuomased ja huvitavad, edenevad suurepäraselt. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Meeskonnatöö sujub hästi. Tunned inimesi, kellega koos sa tegutsed, ning tead, milliste probleemidega kelle poole pöörduda. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu on kiire ja heitlik. Tegevust on keeruline planeerida, sest pidevalt juhtub asju, mis su plaanid segi paiskavad. Su õlule võidakse ootamatult laduda mahukaid tööülesandeid. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled kannatamatu ja julge, kibeled tegutsema. Samas ei suuda sa oma plaane rahulikult läbi mõelda, nii on valearvestused kerged tekkima. Erilist ettevaatust peaksid varuma rahaasjus. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tasub ellu viia neid plaane, mis on pikalt ja põhjalikult läbi mõeldud. Saad väga hästi aru, et kiiret edu pole mõtet loota, kõige kasulikumaks osutub see, mis plaanitud pikema aja peale. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kahtlemata oled sa iseseisev, ent üksinda tegutsedes tekib palju vastuseta küsimusi, mistõttu liigud edasi aeglaselt. Kõik läheb hulga libedamini, kui oma ideid teistega jagad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Liigne enesekindlus ei tule sulle kasuks. Kui suudad pilgu minevikku pöörata ja oma varasemast tegutsemist analüüsida, on sul võimalik aru saada, millal ja milliseid vigu oled teinud. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastal on mõistus terav ja õppimisvõime suurepärane. Saad oma teadmisi edukalt äritegevuses kasutada, palju abi on perekonna toetusest. Ilmselt oled sunnitud tegelema minevikuprobleemide klaarimisega. Tähtis on end emotsionaalselt tasakaalus hoida ning pöörata tähelepanu tervisele.