Sharon Osbourne Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. mai 2020, 10:41

Sharon Osbourne pole oma vennaga 13 aastat sõnagi rääkinud!

Teletäht Sharon Osbourne tunnistas oma jutusaates "The Talk", et ta pole oma venna David Ardeniga 13 aastat suhelnud. Õe ja venna suhted olid teravad juba nooruspõlves. "Ta sõimas mind paksuks. Ta võttis oma sõbrad ka kampa. Sellised sõnad jäävad külge," nentis eluaeg liigkilodega maadelnud Sharon.

Ozzy Osbourne'i abikaasa Sharon (67) on varem väitnud, et on rahahädas venda aastate jooksul määratult palju aidanud, andes talle enam kui poole miljoni euro väärtuses raha. "Ma usun, et ta vaatab mind ja mu peret, kes me kõik oleme edukad, ja tema hinge õgib kadedus," on Sharon Daily Mirrorile öelnud. Ta ei lase ka oma lastel onuga rääkida, ehkki too on seda anunud. "Paistab, et ta tahab meie käest ainult raha. Ma ei taha temaga mitte mingit tegemist teha."

Sharon paljastas, et suhted vennaga katkesid, kui nad ei suutnud jõuda kokkuleppele, kuhu matta oma isa Don Arden. 2007. aastal surnud Don oli üliedukas muusikamänedžer, kes kantseldas ka Black Sabbathit. Kui bänd oma lauljale Ozzy Osbourne'ile ust näitas, tekkis Sharonil Ozzyga suhe ja ta hakkas ise tema mänedžeriks. Arden oli maruvihane. Isa ja tütar ei suhelnud 20 aastat, kuid Doni eluõhtul leppis Sharon temaga ära ja kandis isa ravikulud, kui too Alzheimeri tõppe haigestus.