Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
25. mai 2020, 22:40

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 26. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Elukogemusest on praegu päris palju kasu. Tänu varem õpitule ja kogetule tead, kuidas nüüd käituda ja mismoodi probleeme lahendada. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on tegutsemisvõimalusi rohkem kui nii mõnelgi teisel. Küllap oled ka kõrgel positsioonil, ent oma mõjuvõimu kasutades mõtle eelkõige, et võimuga kaasneb ka suur vastutus. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Elu on paras karussell – asjaolud muutuvad nii kiiresti, et pea võib ringi käima hakata. Proovi sisemist tasakaalu säilitada ja ära lase uudistel, mida nüüd kuuled, end niisama lihtsalt ärritada. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olukord muutub närviliseks, kui sõltud oma tegemistes hästi palju teistest ning pead nende nõudmiste ja tempoga arvestama. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Puutud kokku ülemuste või teiste tähtsate isikutega, ehk pead neile ka oma tegemistest aru andma. Näed palju vaeva, et end parimas valguses näidata. 

Neitsi
23. august – 22. september

Armusuhted on pingelises seisus. Sul on partnerist raske aru saada, aga võib ka olla, et tema ei taha sind mõista ja käitub üksjagu hoolimatult. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid võtta ette osturalli kaubanduskeskustes ja naasta koju suure „saagiga“. Alles hiljem taipad, et kõik ostud polnudki vajalikud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Põled soovist tegutseda, sul võib olla ka uusi ideid, mida kõhklematult ellu viia soovid. Siiski peaksid enne millegi alustamist pidama nõu tarkade ja usaldusväärsete kaaslastega. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Tõenäoliselt tegeled aktiivselt rahaasjadega. Ole seejuures hästi ettevaatlik, tegutse tasa ja targu ning mõtle iga samm hoolega läbi. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tasub tööd teha ja vaeva näha, et oma äriasjad paremini käima saada. Kõige tähtsam on see, et teeksid koostööd õigete inimestega. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võta nüüd ennast kokku ja tegutse! Ehkki algus võib olla raske, hakkavad asjad tõenäoliselt üsna pea kenasti sujuma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oskad oma teadmisi kasutada, mõte liigub kiirelt ja loogilised seosed tekivad kergesti. Tänu sellele oled töös edukas, ent saad ka seltskonnas nutikusega hiilata. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil on sul võimalik iseseisvalt eesmärke seada ja jõuliselt nende suunas liikuda. Töine õhkkond võib olla ärev, toimuvad muudatused ei pruugi sulle meeldida. Ometi peaks olema võimalik neid enese huvides ära kasutada. Armusuhetes on pinget, mis toob nii õnne kui ka valu.