Billie EilishFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. mai 2020, 09:48

Kerli Kõivu hitt on Billie Eilishi lemmik: „Ma armastan seda laulu!“

Ameerika superstaar Billie Eilish paljastas värskes taskuhäälingusaates, et lapsepõlves jättis talle unustamatu mulje Kerli Kõivu hitt "Walking On Air" (2008). 

"Mul pole õrna aimugi, kust ma selle laulu leidsin, aga äkitselt kuulasin ma seda ja mängisin ka isale ette - ja temale meeldis see samal põhjusel mis mulle," rääkis 18aastane superstaar podcast'is "me & my dad radio". "Selle laulu sõnad on nii veidrad, nii veidrad!" naeris Eilish. "No kuulake, see on nii hea! Refrään on hästi popilik, mis on väga tore, aga salmiosa ja algus on hästi imelikud, ja ma leidsin selle laulu sellel elujärgul, mil mulle kohutavalt meeldisid igasugused imelikud asjad."

Billie kiidab ka 2008. aasta aprillis välja antud singli kujundust: "See näeb välja nagu Monster High' nukk - ja kellele ei meeldiks Monster High' nukud!" See stiil meenutab lauljatarile animafilme "Coraline" ja "Laibast pruut" - viimase kaasrežissöör on Tim Burton ning Eilish lisab, et "Walking On Air" meenutab talle üldse Burtoni filme. 

Billie kiidab veel Kerli gootilikku välimust, mis laulusõnadega suurepäraselt klapib. Laul meenub ka Eilishi isale. "Mul läks meelest, et "Walking On Air" on sama laul mis "Little Creepy Cat"," naerab Billie näitlejast isa Patrick O'Connell ("Presidendi meeskond", "Raudmees") podcast'is.

Billiele teeb nalja, et tema isa meelest peaks sellise loo esitaja olema lühikeste tumedate lokkis juustega - Kerli on videos uhkete plaatinablondide kiharatega. Kui Billie isale Kerli plaadi kaant näitab, on Patrick nõus: illustratsioon on tõesti Monster High' nuku moodi. Ja video-Kerli sarnasus illustratsiooniga lausa jahmatab noore superstaari isa: "Oo, muidugi!"